76-годишен мъж загина при пожар през нощта в дома си в Русе

1087
76-годишен мъж загина при пожар през нощта в дома си в Русе
Снимка: ПБЗН - Русе
При пожар в Русе е загинал възрастен мъж. Трагичното събитие се е случило между 3:30 и 4 часа сутринта на 26 ноември. Къщата на потърпевшия и съседният имот са изгорели изцяло.

Веднага на мястото на пожара са били изпратени три екипа на пожарната заедно с екип на „Спешна помощ“. Причината за възникналия инцидент е електрическа печка без подпори и с открити реотани, която мъжът поставял върху дърво. Тя се е преобърнала и запалила стаята. Възрастният мъж се е опитал да избяга, но се е задушил от дима и е изгорял в къщата. Тялото му е открито напълно овъглено.

Семейство е пострадало след пожар в дома си край Якоруда (СНИМКИ)

При пожар в дома им в с. Черна Места, община Якоруда е обгазено семейство с малко дете, предаде БГНЕС. Сигналът е подаден от съседи къ...

Огънят се е прехвърлил към съседните два имота, които са в непосредствена близост. Младо семейство с 6-месечно бебе, което живее в едната къща, е сигнализирало за пожара. С бърза реакция то е успяло да избяга своевременно и не е пострадало.

Все още тлеещи локални огнища ограничават достъпа до местопроизшествието. Огнеборците са използвали над 12 тона вода в борбата с пожара.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители