#ДАНСwithme се събра за молебена за духовно единение

11048
#ДАНСwithme се събра за молебена за духовно единение

Вместо на площад „Независимост”, протестиращите срещу правителството се събраха пред храм-паметника „Александър Невски”. Там беше отслужен мобелен за духовно единение на нацията.

Церемонията в столичния храм „Св. Александър Невски”, водена от епископ Тихон, започна в 18:30 часа и завърши малко преди 19:00 часа.

Контрапротестът също тръгва на обиколка в България

325 хил. подписа има в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски и 50 хил. подписа за оставката на президента Росен Плевнелиев. То...

От Нова телевизия съобщиха и че всички заграждения край Народното събрание вече са премахнати. По данни на МВР към 20:00 часа има 200 души на Ларгото пред Министерски съвет в София.

Междувременно за четири дни антиправителственият поход достигна Пловдив. Хората вървят пеша, като крайната цел е Евксиноград. Очаква се ентусиастите да стигнат до станцията на 15 август.

По пътя шофьори спираха и даваха вода на вървящите в адската жега хора.

Пред Евксиноград също има протест, но той е малоброен - засега има повече полицаи, отколкото протестиращи, предаде Нова телевизия. За разлика от снощния протест, който беше разрешен от общинската администрация, за днешния не е подавано заявление за провеждането му.

Спасяват депутатите в Евксиноград с авариен изход

Във връзка с очакваната мирна окупация на Евксиноград днес се разчиства и нов вход за резиденцията в случай на нужда, научи Антиправи...

Тази вечер блокада по вода няма да има, но протестиращите вече са уговорили парапланеристите, които в петък ще кръжат над резиденцията. Има и план да се стигне до плажа с лодки по море.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com