Облекчава се придвижването до Южното Черноморие

5050
Облекчава се придвижването до Южното Черноморие

Облекчава се придвижването до Южното Черноморие. Предприети са мерки за безопасно движение по направлението София – Бургас.

Във връзка с предстоящото откриването на новия участък на автомагистрала "Тракия" до път II – 53 Ямбол – Сливен от Главна дирекция "Национална полиция" и Агенция "Пътна инфраструктура" са предприети мерки за облекчаване на трафика на пътуващите по направление София – Бургас.

"Пътна полиция" препоръчва: при изхода от АМ "Тракия" водачите на моторни превозни средства да шофират с намалена скорост и да спазват въведените ограничения и пътни знаци; при изхода от АМ "Тракия" да се използва приоритетно направлението пътен възел АМ Тракия - вляво по път II – 53 Ямбол за Сливен /пътен възел Подбалканския път I-6 и II-53/ вдясно. Участъкът не преминава през населени места, няма конфликтни кръстовища. Полицейско присъствие за подпомагане на движението ще има на изхода от автомагистралата и на пътния възел с Подбалканския път.

При използване на трасето на първокласен път I – 7 /Ямбол – Петолъчката/ водачите на автомобили трябва да бъдат особено внимателни, тъй като ще попаднат в интензивно движение на тежкотоварни автомобили и ще преминават през участъци, в които се извършват ремонтни дейности. Пътуващите от Западна и Централна България за Южното Черноморие могат да използват по-малко натоварения маршрут Сливен – Ямбол – Средец – Бургас и обратно.

Редактор: Петър Проданов

Забраниха движението на тежкотоварни коли в 5 области

Въвежда се ограничение за движение на тежкотоварни автомобили над 20 тона поради повишаване на температурата на въздуха над 35°C в об...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com