Слънчев уикенд

3385
Слънчев уикенд
Снимка: БГНЕС

В първия ден на уикенда времето ще се задържи тихо и слънчево. Минималните температури ще са между -4° и 1°. През деня ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен север-северозападен вятър, който до края на деня ще стихне. Максималните температури ще са между 4° и 9°.

Атмосферното налягане бързо ще се повишава и ще бъде по-високо от средното за месеца.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части – силен вятър от север. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 0°, на 2000 метра – около -5°.

Температурите в цялата страна ще се понижат и максималните ще са между 1° и 6°

През деня все още ще превалява, предимно сняг, но валежите ще отслабнат, след обяд и ще спират. Значителни по-количество ще са в крайни...

По морския бряг ще бъде слънчево. Ще духа до умерен, временно и силен северен вятър. Максималните температури ще са 3° - 4°, вълнението на морето ще е 3 - 5 бала. Температурата на морската вода е 6° - 8°.

В неделя времето ще бъде предимно слънчево.

Сутринта ще е почти тихо и минималните температури ще са по-ниски, в по-голямата част от страната, между -3 и -8 градуса, на места в Североизточна България и до -10, -12 градуса. През деня ще духа слаб, в източните райони до умерен южен вятър и бързо ще се затопли, максималните температури ще са между 5 и 10 градуса.

В понеделник облачността, предимно средна и висока, ще се увеличи, но ще остане без валежи. Минималните температури ще са с 3-4 градуса по-високи, а дневните - почти без промяна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество