ВМРО: Катуните са опасни за живота и здравето на хората

5033
ВМРО: Катуните са опасни за живота и здравето на хората

Потвърдените случаи на СПИН в незаконното циганско гето в „Орландовци“ в София доказаха предупрежденията на ВМРО, че никнещите катуни в София са опасни за живота и здравето на хората, твърдят от партията, предаде КРОСС.

В София има потвърдени няколко случая на заболяване от СПИН сред малолетни и непълнолетни проституиращи деца от въпросното гето. Още по-опасното в случая е, че същите деца са настанени дом за сираци.

Закопчаха вилнеещите пияни цигани

Двама пияни цигани са били задържани за вчерашния скандал, при който е изпочупен автобус по линия номер едно на столичния градски тран...

От партията припомнят, че преди повече от година са внесли в деловодството на Столичната община подписка с над 3000 подписа на пълнолетни български граждани с искане за провеждане на местен референдум за премахване на печално известното гето на улица „Градини” в „Орландовци”. Общинският съвет обаче не разгледа подписката на жителите на квартала и остави без отговор искането за референдум за гетото.

Само преди седмица пък Ангел Джамбазки изпрати сигнал до Софийската градска прокуратура за бездействието на администрацията на Столична община по отношение на друго незаконно циганското гето - това на улица „Зайчар“ в столичния район „Възраждане”.

Джамбазки внесе и няколко доклада с искане за премахване на грозните сергии на „Женския пазар“ в София. Предложението на общинския съветник от ВМРО предвижда преструктуриране на самия пазар, само в рамките на закритата му част и превръщане на окупираната сега от китайски гащи и турски цигари улица в чиста пешеходна зона с ателиета на занаятчии и хора на изкуството.

Редактор: Яна Баярова

Роми потрошиха автобус на градския транспорт в София

Група роми са счупили с камъни стъкла на автобус на градския транспорт в столицата. Инцидентът се е случил с автобус, пътуващ по лин...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com