Временно спират водата в някои части на столицата

562
Временно спират водата в някои части на столицата

На 9 май във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод по ул. „Софийска“ с. Световрачене , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на с. Световрачене, съобщиха от дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на площад „Възраждане“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 9 май 2016 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод по ул. „Княз Борис I“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Княз Борис I“ от ул. „Лозенград“ до ул. „Цар Симеон“; по ул. „Цар Симеон“ от ул. „Стефан Стамболов“ до ул. „Георг Вашингтон“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Княз Борис I“ ъгъла с ул. „Лозенград“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 9 май 2016 г. (понеделник), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на бул. „Сливница“ , жк. „Люлин“ 1, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между бул. „Сливница“,бул. „Панчо Владигеров“, ул. 732, ул. 733, ул. „Обелско шосе“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Сливница“ до „Мото Пфое“. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София