На 13-ти май: Не общувайте с тези зодии, защото правят от мухата слон

3879
На 13-ти май: Не общувайте с тези зодии, защото правят от мухата слон
Снимка: iStock/Guliver

Нарочно или не тези зодии винаги са на ръка разстояние от драмата. Това все пак е само началото на седмицата, ако успеете да се сдържите и да избегнете ненужното драматизиране, може би седмицата ще е по-хубава за всички. Опитайте!

Още: Двете зодии, които са "Любимци на Вселената"

Близнаци

Вие сте непредсказуеми, особено когато изпитвате силни емоции. Макар че може и да не сте този, който започва драмата, вие сте повече от щастливи да я направите по-голяма и по-хаотична. Всеки полъх на семейна драма и ще сте готови да се скарате. Може да се поддадете на тези пориви и да започнете да повдигате въпроса за десетилетните травми на поколенията, а може и да се държите настрана и да бъдете цивилизовани с всички. Пътят, който ще изберете, вероятно ще зависи от това колко кофеин сте изпили тази сутрин. Така или иначе, вие имате властта тук.

Скорпион

Проблемът с това да бъдеш зодиакален знак, който държи нещата за себе си, е, че в крайна сметка всички тези неща, които държиш в бутилки, ще намерят някакъв начин да избухнат. Има вероятност днес най-накрая да избухнете. Ако ви се прииска да започнете изречението с „Ти винаги си...“ или „Просто ми е смешно, че...“, има голяма вероятност да последва голяма семейна кавга. Дългото задържане на цялата драма не е здравословно, но не и изпускането на всичко наведнъж в епичен срив. Ако можете, не го допускайте до уикенда.

Стрелец

Драмата няма непременно да започне с вас днес. Просто ще сте там, за да се забавлявате, да поздравите семейството си и да прегърнете любимите си хора. Вместо това драмата ще дойде от други хора. Те искат да знаят къде сте били, защо никога не посещавате семейството често, колкото братята и сестрите си или братовчедите си. Истината е, че просто в живота ви се случват други неща и бихте искали някои от роднините ви да разберат това. Въпреки че самото ви присъствие кара другите да внасят драма, не е нужно да я подхранвате. Усмихнете се, прегърнете ги и продължете напред.

Още: Кои са бъбривците на зодиака: Ето как го правят майсторите на диалога

Водолей

Подобно на Стрелеца, драмата може да ви заобикаля, но това не е нарочно. През по-голямата част от времето вие просто сте тих човек. Мислите ви са насочени към други неща. Но някои бъркат тихата интензивност с арогантност или осъждане. Ако имате роднини, които обичат да разчитат негативното във всичко, пригответе се за драма, която ще ви споходи. Но хората, които ви познават и разбират добре ще разберат, че просто сте в режим на мислене и не ги съдите тихо от ъгъла на стаята.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 24 май 2024 г.

Фаза на Луната на 24 май 2024 г.

Кои зодии имат най-голямо его и как да се преборят с него

Идва свободата: Юни ще строши оковите на 4 зодии

До края на май: Съдбата е подготвила невероятни подаръци за 4 зодии!

Алековият четвъртък ще донесе големите пари в живота на 4 зодии!

Зодиите, които най-силно вярват, че ще получат втори шанс до края на май 2024

4 зодии, които ще се отърват от непотребното преди началото на лятото

Интуицията трябва да бъде най-добрият приятел на тези зодии до края на май 2024

Юни ще донесе увереност на тези три зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com