Атлетико Мадрид изпусна шанса да се върне на второ място в Испания

3523
Атлетико Мадрид изпусна шанса да се върне на второ място в Испания

Отборът на "Атлетико Мадрид" пропусна отличен шанс да се върне на второто място във временното класиране на испанското първенство, след като направи първо равенство за сезона. Това стана в късния мач на поредния кръг на Примера, като мадридчани завършиха 1:1 срещу "Валенсия".

Гостите откриха резултата в петата минута, след като Жонас простреля вратата на домакините за 0:1, наказвайки груба грешка в защита на Жоао Миранда. Минута по-късно Радамел Фалкао изравни резултата, вкарвайки 22-ия си гол за сезона, предаде БГНЕС.

До края на полувремето гостите бяха по-активни, но вратарят на дюшекчиите Тибо Куртоа направи ключови спасявания и остави тима си в играта. През второто полувреме "Атлетико" се вдигна на щурм, но не успя да вкара втори гол, а за капак контузия получи Арда Туран, което също попречи на домакините да вземат победата.

Диего Симеоне остава треньор на Атлетико Мадрид до 2017 година

Треньорът на „Атлетико Мадрид” Диего Симеоне удължи контракта си с клуба до 2017 година, предаде goal.com. Под ръководство...

С този последен мач от кръга в Примера дивисион положението в челната тройка на Ла Лига остава непроменено - "Барселона" води с 13 точки пред "Реал" и 14 точки пред "Атлетико", след като и "Барселона", и "Реал Мадрид" също направиха равенства в мачовете си. Барса завърши 2:2 като гост на "Селта", а Лео Меси записа попадение в 19-ти пореден мач в испанското първенство. "Реал" пък направи 1:1 като гост на "Сарагоса", а голът за белите вкара Кристияно Роналдо. Валенсия заема шеста позиция във временното класиране на Ла Лига.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com