Ритуали за пари: кои не действат или могат да навредят - ако вярвате

1876
Ритуали за пари: кои не действат или могат да навредят - ако вярвате
Снимка: iStock

В мрежата можете да намерите много ритуали за пари, които обещават невъобразими съкровища на всички, които ги изпълняват. Но кои от тях са неекологични и не действат както трябва, и на кои може да се има доверие?

За паричните ритуали разказа експертът в работата с подсъзнанието и ясновидка Ирина Лидерман. Кои ритуали не действат или могат да навредят - ако вярвате, че свръхестественото е водещо, а не разумът и логиката?

Черна магия

Още: "Парични" дати през май 2024 г. според Фън шуй - портфейлът ви ще се пръсне от пари

Никога не използвайте ритуали, които ви предлагат да откраднете парични потоци от някой богаташ. Ако нямате ясновидство и чисто намерение, ще ви е трудно да запазите равновесие и да не объркате кармата си.

Може да се натъкнете на ритуали, които предлагат да вземете земя от гробище, да кажете определено заклинание над нея и, воала - парите ще потекат по течението на реката. За съжаление е изключително опасно да правите това, защото без ясно разбиране само ще развалите енергийното си състояние. И вместо богатство може да дойдат болести, смърт и бедност, а и без това оскъдните ви пари ще отидат при други.

Ритуали с монети, свещи и други атрибути

Изобилието от уж древни заклинания със свещи, билки, хляб, кърпи и кърпички може да ви обърка. Въпреки това ритуалите, разчетени за пари, често са неефективни. От факта, че ще направите такъв ритуал веднъж като част от свободното си време, нищо няма да се случи.

Още: Имате ли това в кухнята си - тези неща привличат пари

Тези конспирации изискват системност, т.е. трябва да се прави редовно. Някои я правят всеки ден, а други - веднъж седмично в продължение на 6-12 месеца. Ако не сте особено напрегнати в търсенето на необходимия реквизит, например сте взели монета от 50 стотинки, която се е въргаляла ненужно наоколо - тогава ще се получи.

Необходимо е да сте готови за много сериозни проверки, тъй като паричният егрегор ще ви даде трудни задачи, за да ги решите бързо и да укрепите волята си.

Паричният егрегор е доста стабилна енергийна структура и ако контактът с него е бил прекъснат от предците или в минали животи, първо трябва да започнете работа с подсъзнанието си, за да разберете причините за безпаричието.

Конспирации върху лъжица, луна, слънце и т.н.

Още: Милионерите дават отговор на въпроса: Колко пари са нужни, за да сте щастливи

Причината е една и съща - това са стари ритуали, които са действали преди 200 години в ръцете на тогавашните знахари и практици. Сега вибрациите на Земята са се променили многократно, засилили са се и са се ускорили, така че само ще си губите времето да четете тези остарели думи и да се опитвате да ги прилагате в живота си.

Ако сте аматьор в магическата работа, по-добре започнете с работа върху мисленето и ограничаващите ви нагласи.

Призиви към Земята

В момента светът е в смут. Земята поглъща всичко и го връща под същата форма: катастрофи, терористични атаки, множество смъртни случаи. Ето защо паричните ритуали, предназначени да се харесат на Земята, ще ви донесат дори не обратен ефект, а още по-разрушителни последици.

Още: 5 закона на Вселената, които ще ви помогнат да привлечете богат съпруг

7 метода за увеличаване на финансовия потенциал

Много хора отдавна са се научили да определят капацитета на своя паричен канал и да го увеличават - вие също можете да го направите.

  1. Разберете дали нямате проблеми в семейната си линия, например кражби. Може би в миналото някой от вашите предци е увредил паричния канал, а вие не знаете за това. За да се справите със ситуацията, можете да се обърнете към специалист.
  2. Научете се да чувствате по-дълбоко. Всяка основна медитация ще ви помогне в това. Това е необходимо, за да можете да определите собственото си състояние - дали всичко е добро или не толкова добро? Ако е лошо, важно е да разберете какво точно ви притеснява. Като се подредите бавно, можете да стигнете до неочевидните неща, които са довели до избледняване на паричния ви поток.
  3. Ако парите не са достатъчни, може би е имало казус в друга област на живота (здраве, взаимоотношения, хобита, философия). И вие подсъзнателно сте насочили паричния поток натам, за да закърпите енергийно дупките.
  4. Намерете своя амулет, например мандала. Тези рисунки вече са доказали своята магическа ефективност - те съдържат кодове от Вселената, които работят директно, без посредници.
  5. Използвайте смеси от натурални етерични масла. Работейки с мозъка, те ни насочват в правилната посока - повишават финансовия ни капацитет.
  6. Изучавайте езотерика, за да станете по-изобретателни - така вие и семейството ви ще получите повече материални (и не само) блага.
  7. Прочистете чакрите. Ако те не работят правилно, в живота се създават погрешни желания или се реализират нечии други желания, а не вашите. Бъдете осъзнати и тогава енергията ви няма да отива напразно за никъде.

Всички събития са резултат от вашите действия в миналото. Нищо не се случва случайно, във всичко има закономерности, просто понякога не ги забелязваме. И ако сте свикнали да мрънкате, да се оплаквате и да отлагате решителните действия, дори торба с пари няма да ви помогне.

Още: Държавите, в които живеят най-много милиардери

Източник: Wday

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любимо стихотворение от Петя Дубарова

Любовен съвет за всяка зодия за 12 юни 2024

Таро хороскоп за 12 юни 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 12 юни /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 12 юни /валутен калкулатор/

3 въпроса за двойки за укрепване на връзката им

4 причини да не държите тези растения в спалнята

Как да съживим проблемната си любовна връзка?

Козметик съветва как бързо да премахнете тъмните кръгове под очите

7 начина да скриете изневярата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com