Батков: Дано да не сбъркаме в следващите пет мача

11869
Батков: Дано да не сбъркаме в следващите пет мача

"Надявам се да не сбъркаме в следващите пет мача. Лошото е, че вървим зле в първенството", каза собственикът на Левски Тодор Батков, предаде БГНЕС.

Президентът на "сините" смята, че проблемите на отбора не са само психологически, но въпреки това изрази надежда, че отборът ще изглежда по-добре. "Надявам се да не сбъркаме в следващите 5 мача.

Само Божинов иска в Левски, Йоканович обаче не е съгласен

Опитите на "Левски" да се подсили с нови футболисти по време на паузата в първенството удрят на камък. Въпреки желанието на треньора...

Остават ни два мача срещу бургаските и три мача срещи софийските отбори. Дано да вървим нагоре. Убеден съм, че на пролет отбора ще изглежда по-добре. Проблемите ни не са само психологически, но и технически. Имаме проблеми със сработването, с тактиката. Просто са ни такива футболистите. Има още юноши, които тренират с първия отбор. Лошото е, че вървим зле в първенството. Надявам се, новите да започнат да се сработват. Сравних играчите ни с тези на Лудогорец и само на две позиции сме по-добри от тях. Те са много добър и обигран отбор. Надявам се да сме на добра дистанция от другите отбори, а и няма невъзможни неща за титлата", каза Батков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com