Демба Ба е с единия крак в Челси

5606
Демба Ба е с единия крак в Челси

Вторият голям трансфер в Англия през зимния прозорец вече е почти завършен. След като вчера, 2 януари, английският национал Даниел Стъридж премина от "Челси" в "Ливърпул", днес стана ясно, че "Нюкасъл" дава разрешение на най-добрия си нападател Демба Ба да замине за "Стамфорд Бридж".

За решението на "Нюкасъл" потвърди лично треньорът на свраките Алан Пардю, пише БГНЕС. Очаква се трансферната сума да е около 7 млн. паунда - на толкова възлиза клаузата за разтрогване на договора на Ба със свраките. Остава и нападателят да договори личните си условия с лондонския клуб.

Челси поднесе 8-каратов подарък на феновете си

"Челси" не успя да подобри рекорда си за най-изразителна победа във Висшата лига, но изравни най-доброто си постижение до момента след ...

През този сезон Демба Ба има 13 гола в Премиршип за "Нюкасъл" и се намира на трето място във временното класиране на стрелците във Висшата лига. Дотук при престоя си при свраките нападателят се е разписал 29 пъти в общо 54 изиграни мача и неслучайно сенегалецът е считан за отлична алтернатива на непостоянния Фернандо Торес.

Междувременно от "Челси" съобщиха, че титулярният вратар на тима Петер Чех ще отсъства от терена за период от две-три седмици. Чех има разтежение в слабините.

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com