Челси поднесе 8-каратов подарък на феновете си

7867
Челси поднесе 8-каратов подарък на феновете си

"Челси" не успя да подобри рекорда си за най-изразителна победа във Висшата лига, но изравни най-доброто си постижение до момента след като размаза "Астън Вила" с 8:0. С такова цифрово изражение беше съкрушен "Уигън" преди два сезона, когато сините за последно станаха шампион на Англия.

Всъщност рекордът лесно можеше да падне, но младата бразилска надежда на сините Лукас Пиазон изпусна дузпа и така не стигнаха до числото 9. Два гола за "Челси" записа Рамирес, а всички останали попадения бяха записани на сметката на шестима други играчи на сините - Фернандо Торес, Давид Луис, Бранислав Иванович, Франк Лампард, Оскар (дузпа) и Еден Азар.

Коринтианс стана световен клубен шампион

Отборът на Коринтианс победи Челси с 1:0 на финала на Световното клубно първенство и спечели престижната титла световен първенец. Ед...

Срещата се превърна в такава касапница, че е цяло чудо как "Челси" не победи с двуцифрена разлика. Всъщност "Астън Вила" до този момент в историята си беше инкасирал най-голямата си загуба отново на "Стамфорд Бридж" - с 1:7. В герой за "Вила" се превърна американският вратар Брад Гузан, който не допусна по-голям срам за своя отбор.

С победата си "Челси" вече е на трето място във временното класиране, на 11 точки зад лидера "Манчестър Юнайтед", но и с мач по-малко.

Автор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com