Фъргюсън отказа коментар след драмата, Моуриньо призна, че Юнайтед е бил по-добър

5812
Фъргюсън отказа коментар след драмата, Моуриньо призна, че Юнайтед е бил по-добър

Скандалните решения на турския рефер Джунейт Чакър в мача-реванш от осминафиналите на Шампионската лига между „Манчестър Юнайтед” и „Реал Мадрид” буквално накараха мениджърът на домакините сър Алекс Фъргюсън „да се задави от възмущение”, пише „Дейли Мейл”.

Фъргюсън отказа да отговаря на въпроси за срещата, като вместо него това стори асистентът му Майк Фелън. „Той развали мача. В съблекалнята всички са разочаровани и смълчани. Сър Алекс не е в състояние да говори сега. Станахме свидетели на решение, което е невероятно сурово. Не си спомням в толкова голям мач да е имало такова решение. Съдиите са там, за да взимат трудните решения, но в някои случаи въпросът е да видиш и оцениш правилно ситуацията”, каза Фелън, визирайки червения картон, който Нани получи в 57-та минута на мача.

Съдията реши сблъсъка между Юнайтед и Реал

В мач-реванш от осминафиналната фаза на Шампионската лига отборът на "Реал Мадрид" успя да направи пълен обрат и да победи с 2:1 "Манче...

Освен това на играчите на „червените дяволи” получиха също забрана от клуба да коментират действията на Чакър, след като след края на мача Рио Фърдинанд буквално скочи върху съдията, аплодирайки го сакрастично и може да отнесе дисциплинарно наказание за реакцията си.

Същевременно треньорът на победителите от "Реал" Жозе Моуриньо сподели, че не е доволен от представянето на своите възпитаници, въпреки класирането за четвъртфиналите в Шампионската лига.

"Независимо от решението на съдията, по-добрият отбор загуби", сподели португалският специалист, който вече има два триумфа в Шампионската лига с тимовете на "Порто" и "Интер". "Ние не играхме добре и не заслужавахме да спечелим. Футболът обаче е такава игра, случват се и такива неща", добави Моуриньо. "Не мога да говоря за изгонването на Нани, защото не съм сигурен какво точно се случи. Както и да е, тази вечер по-добрият отбор загуби", завърши специалистът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com