Илиан Илиев: Ангелов може да се върне в отбора следващата седмица

3877
Илиан Илиев: Ангелов може да се върне в отбора следващата седмица

"Станислав Ангелов евентуално може да се завърне в отбора през следващата седмица", каза старши треньорът на Левски Илиан Илиев, предаде БГНЕС.

"За Станислав не искам да коментирам повече, попитахте ме дали може да се завърне и аз ви казах - да. С него сме изяснили отношенията, казал съм му къде е сгрешил. По медиите се изписаха доста неща, които не са верни. Влади Гаджев пък ще претърпи в понеделник артроскопия, но ще можем да кажем колко време ще отсъства, след като бъде направена самата интервенция", допълни наставникът на "сините".

"Трябва да вкараме повече агресия в играта, да сме по-агресивни в средата на терена. Ще се опитаме да го направим в мача на "Тича". Какъвто е терена за нас, такъв е и за домакините. Не трябва обаче да допускаме същите грешки в играта си", сподели още Илиев.

Специалистът продължи: "Да, има едно специфично чувство, когато излизам срещу Черно Море, знаете, че съм прекарал доста години там. Когато обаче започне мача, няма да има повече емоции, ще искам моя отбор да победи".

"Никога не съм се притеснявал да правя промени със състава, ще трябва да го направя и сега в предстоящата ни среща, въпреки че този път по обективни причини. Добре работихме през паузата за националните отбори, играхме и важна контрола със Славия. Има настроение в отбора, така че отиваме за победа във Варна. Тези три точки ще са от голямо значение", завърши Илиев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com