Крясъците в Нюкасъл не притесняват Бербатов

7597
Крясъците в Нюкасъл не притесняват Бербатов

Атмосферата на "Спортс Дайрект Арена" няма да притесни футболистите на Манчестър Юнайтед в гостуването от 20-ия кръг на английското първенство срещу Нюкасъл, категоричен е българският нападател на "червените дяволи" Димитър Бербатов.

Бербатов, който вкара шест гола за Юнайтед в последните си три мача за клуба, заяви също така, че винаги му е било приятно да играе пред шумната публика на Нюкасъл.

"Да, може би там се получават по-страстни мачове и публиката е по-шумна от тази на други отбори, но това няма да повлияе на мен и на моите съотборници. Ние сме професионалисти и се изправяме пред подобно нещо във всеки мач. Отиваме в Нюкасъл, за да играем мач като всички останали през сезона", заяви Бербатов пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед.

Нюкасъл започна великолепно сезона, но в последните мачове формата на "свраките" спадна значително. В последния мач клубът от североизтока загуби с 1:3 гостуването си на Ливърпул.

"Нюкасъл има добри играчи и добър отбор. Не мисля, че някой е изненадан от позицията им в класирането. Ако си на високо в подреждането, значи си го заслужил", каза още Бербатов. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com