Любо Пенев: Тактиката на отбора е променена

7145
Любо Пенев: Тактиката на отбора е променена

Националният отбор по футбол на България ще се готви за три тактически варианта в следващите си мачове, обяви селекционерът Любослав Пенев, на когото предстои дебют в среща с Унгария на стадиона в град Дьор.

Новият наставник говори пред журналисти на столичното летище, откъдето националите заминаха тази сутрин с полет до Виена, а след това ще продължат до Дьор. Мачът е в сряда от 19 часа.

"Тактиката на националния отбор вече е променена. Свели сме я до три различни тактически постройки и ще се определя в зависимост от футболистите, с които разполагаме и в по-малка степен от противника", уточни Любо Пенев.

Бербатов засега не е подготвен да играе за националния отбор

Димитър Бербатов засега не е подготвен да играе за националния отбор, така че ситуацията около него за момента не се променя. Това каз...

"Нямаме проблеми с контузии. Момчетата са в добра кондиция. Аз също съм много доволен и радостен от отношението им през тези 2-3 дни в Правец. Искам да видя как ще премине поведението им от лагера, в мача", каза още Пенев.

Той допълни, че за него резултатът от срещата в Дьор е важен: "Аз съм максималист и не се отказвам от трите точки. Но най-важното е футболистите да изпълнят тактическите ми указания", завърши селекционерът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com