Лудогорец оглави класирането в А група с класическа победа

5499
Лудогорец оглави класирането в А група с класическа победа

Шампионът "Лудогорец" се наложи над "Берое" с класическото 3:0 в мач от 6-ия кръг на родната "А" група. Марселиньо вкара два гола за разградчани, а Светослав Дяков оформи крайния резултат от дузпа в края на срещата, информира football24.bg.

В 4-ата минута Марселиньо откри резултата за шампионите с хубав удар от точката за дузпата. Като цяло отборът на Лудогорец натискаше своя съперник, но все пак в 27-ата минута Венци Христов можеше да изравни, ала не успя да се справи с вратаря на Лудогорец, излязъл очи в очи с него. В 43-ата минута отново Венци Христов можеше да се разпише, но Чворович се намеси добре.

Четвърто равенство в шест мача за ЦСКА в А група

Отборът на ЦСКА продължава да трови нервите на привържениците си и все по-сериозно изниква въпросът дали червените няма да се наложи да...

През второто полувреме картинката не се промени и набезите на Лудогорец се увенчаха с успех в 64-ата минута, когато Марселиньо удвои за разградчани. В 69-ата минута Каядо стреля опасно, но Чворович се справи. В 83-ата минута Венци Христов нацели гредата. В 88-ата минута Илиев фаулира Бургзорг в наказателното поле и реферът отсъди дузпа. Светослав Дяков не сбърка от бялата точка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com