Маями изравни на Сан Антонио във финала на НБА

6897

Финалът в НБА очаквано се завърза, след като във втората среща от серията действащият шампион „Маями Хийт” показа много силна отборна игра и съкруши с 19 точки разлика гостите от „Сан Антонио Спърс” – 103:84.

За разлика от друг път в този мач звездата на „горещите” Леброн Джеймс не беше най-резултатен. Стрелбата на Джеймс изобщо не вървеше, но като голям играч той го усети и бързо-бързо възприе ролята на подавач, с което помогна много на тима си. Джеймс записа 17 точки, 8 борби и 7 асистенции, а Марио Чалмърс беше най-резултатен за „Маями” с 19 точки. Освен тях двамата още трима играчи на домакините се разписаха с двуцифрен точков актив – Рей Алън с 13 точки, Крис Бош с 12 точки и 10 борби и Дуейн Уейд с 10 точки. Майк Милър вкара 9 точки, като всичките дойдоха след тройки.

Сан Антонио започна по-добре финала на НБА

Трипъл-дабъл на Леброн Джеймс не помогна на "Маями Хийт" в първия мач срещу "Сан Антонио Спърс" от финала в Националната баскетболна ...

За „Сан Антонио” Грийн вкара 17 точки, а Тони Паркър, Тим Дънкан и Ману Джинобили бяха ограничени до само 10 коша общо при 33 опита. Чалмърс беше пряк пазач на Тони Паркър, който реши първата среща с кош в края и този път му позволи да вкара само 5 коша от 14 опита от игра.

Следващите три срещи от серията са в Сан Антонио, като първата е във вторник вечерта срещу сряда сутринта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com