Меси извън игра в следващите три седмици?

5176
Меси извън игра в следващите три седмици?

Аржентинската звезда на "Барселона" Лионел Меси най-вероятно ще пропусне реванша с ПСЖ в Шампионската лига. Според предварителна информация той може да остане извън терените за три седмици заради контузията, която получи снощи в Париж, предаде БГНЕС.

Аржентинецът беше сменен второто полувреме от мача на "Парк дьо Пренс", след като увреди подколянното сухожилие на десния крак. Меси ще премине допълнителни тестове, които ще установят размера на контузията и реалното време, за което ще отсъства.

Според испанския "Марка" Меси е разкъсал мускула си. Ако това се потвърди, Меси ще остане извън терените за минимум 3 седмици. Другият контузен в състава на Барса е Хавиер Масчерано, който е аут за шест седмици.

Масчерано аут за шест седмици

"Барселона" ще остане без Хавиер Масчерано през следващите шест седмици, след като защитникът е със скъсано сухожилие на дясното коля...

Междувременно стана ясно, че и халфът на "Байерн" Тони Кроос ще е извън игра за шест седмици. По време на вчерашния мач с "Ювентус" германският национал почувства болка в областта на слабините още в началото на двубоя и бе заменен, като се оказа, че става въпрос за мускулно разкъсване на адуктора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com