Милан направи два светкавични трансфера

5061
Милан направи два светкавични трансфера

Само два дни след като успя да си осигури участие в груповата фаза на Шампионската лига отборът на "Милан" направи два трансфера, пише football24.bg.

Леко изненадващо росонерите продадоха в "Шалке 04" един от основните си играчи през последните две години - Кевин-Принс Боатенг. Трансферната сума не се съобщава, но се предполага, че е между 12 и 15 млн. евро. Ганаецът е подписал договор за три плюс една години. В сряда, срещу "ПСВ Айндховен", Боатенг вкара два гола за победата с 3:0, която прати "Милан" в груповата фаза на Шампионската лига.

Фалстарт за Милан в Серия А

В първия мач от новия шампионат на Италия отборът на „Милан” започна със загуба – 1:2 при гостуването срещу новака &b...

Същевременно росонерите най-после успяха да си върнат юношата на клуба Алесандро Матри, който беше играч на "Ювентус" и се подсилиха в атака. Трансферната сума е 12 млн. евро, като ще бъде платена на "Ювентус" на няколко вноски. Матри има записани 83 мача с екипа на "Старата госпожа", в които е отбелязал 29 гола.

Днес се очаква и развитие по трансфера на Кейсуке Хонда в "Милан". Росонерите предлагат 3 млн. евро за японския полузащитник, чийто договор с ЦСКА Москва изтича след половин година.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com