Моуриньо обяви явна война на Икер Касияс

8953
Моуриньо обяви явна война на Икер Касияс

Треньорът на „Реал Мадрид” Жозе Моуриньо отново разбуни духовете, като на практика обяви открита война на легендата на „Белия балет” Икер Касияс.

Преди утрешния мач с „Малага” португалският специалист заяви, че докато е треньор на „Реал”, негов първи избор ще е Диего Лопес.

Моуриньо: Ще говорим за бъдещето ми след края на сезона

„Не съм взел решение, защото имам договор с „Реал”, а и уважавам безкрайно много президента Флорентино Перес. Затова,...

„Харесвам повече Диего Лопес – той излиза добре при центрирания, играе добре с крака, доминира в наказателното поле. При това положение е логично, ако обстоятелствата са нормални, да предпочета Лопес. Нямам предразсъдъци към никого”, коментира Моуриньо, цитиран от агенция "Синхуа".

Думите на Специалния много напомнят предишно изказване на Касияс, който обяви, че повече харесва Мануел Пелегрини – треньорът, който водеше „Реал” преди Моуриньо.

Войната между Касияс и Моуриньо отдавна е в разгара си, а неочаквано защитникът Пепе се намеси в подкрепа на съотборника си. След последния мач на „Реал” с „Валядолид”, спечелен с 4:3 от „Белия балет”, защитникът коментира, че Касияс е легенда на „Белия балет” и заслужава уважение. „С Касияс на вратата нямаше да пуснем три гола”, каза Пепе.

Отговорът на Моуриньо не закъсня – Специалния каза, че „има много малко хора, които смятат, че бъдещето на защитата на Реал е нещо различно от двойката Рафаел Варан - Серхио Рамос”.

Моуриньо иска да вземе и Радамел Фалкао със себе си в Челси

Жозе Моуриньо отива в "Челси". Тази новина се появи в германския таблоид "Билд" веднага след краха на "Реал Мадрид" на "Сигнал Идуна Па...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com