Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Белчев подчерта липсата на централен нападател и каза защо ЦСКА загуби от Черно море (ВИДЕО)

23 май 2024, 22:54 часа • 2821 прочитания

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде своето мнение след загубата на "армейците" от Черно море в двубой от 34-тия кръг на Първа лига. Специалистът остана доволен от възпитаниците си и посочи червения картон на Густаво Бусато като причина за поражението. Наставникът на столичани акцентира върху липсата на централен нападател в тима.

Белчев е доволен, червеният картон лишил ЦСКА от победа

"Според мен чисто футболно не ни стигна това, че трябваше да отиграем ситуациите си по по-добър начин. Не мога да съм недоволен от момчетата, поздравявам ги за усилията. Червеният картон, който получихме при миг невнимание ни лиши от това да вземем трите точки", заяви Белчев след загубата на ЦСКА от Черно море.

ВАР-ът на Actualno

Липса на късмет и централен нападател в ЦСКА

"Ние знаем за силните страни на Черно море, те са един отбор, който играе агресивно. От много време са заедно с един много добър треньор. Не ни достигна и малко късмет. Откакто съм аз, за съжаление, само в два мача сме играли с централен нападател. Тежко е, но с това разполагаме в момента. Димитър Евтимов се справи добре. Срещу всеки отбор излизаме на 100%, така ще бъде и срещу Локо Пловдив", завърши той.

ОЩЕ: Любослав Пенев отпада: ЦСКА има нов фаворит за треньорския пост

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес