Шави: И без Меси сме фаворит срещу ПСЖ

3679
Шави: И без Меси сме фаворит срещу ПСЖ

"Барселона" е фаворит в предстоящия сблъсък с "Пари Сен Жермен" с оглед на домакинството ни и заради отбелязаните два гола в Париж", заяви полузащитникът на каталунците Шави Ернандес, предаде БГНЕС.

Първият мач на 2 април завърши 2:2, а реваншът, в който Лео Меси може да не вземе участие, ще се състои на "Ноу Камп" в сряда, от 21:45 часа.

"Остават ни още 90 минути, през които ние ще играем пред нашите запалянковци, показали високо ниво на преданост в срещата с Милан и това ще стане преимущество за нас. Отсъствието на Меси и Масчерано може да бъде проблем, но си оставаме фаворити, тъй като вкарахме два гола в гостуването", каза Шави. Той е уверен, че кризата, в която се намираше отбора преди месец, вече е минало.

Масчерано аут за шест седмици

"Барселона" ще остане без Хавиер Масчерано през следващите шест седмици, след като защитникът е със скъсано сухожилие на дясното коля...

Не само при "Барселона" обаче има проблеми в състава. ПСЖ стадат от неприятности в центъра на защитата си, тъй като бразилецът Алекс е с контузия в бедрото и пропуска мача. Тиаго Силва пък има болежки в коляното, но се очаква да излезе утре, тъй като Карло Анчелоти няма много алтернативи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com