Тенис шоу в "Медисън Скуер Гардън"

16588

Аржентинецът Хуан-Мартин Дел Потро, който се намира под номер 7 в ранглистата на ATP, победи испанската звезда Рафаел Надал в демонстративен мач, който се игра в легендарната зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, БГНЕС.

Аржентинецът спечели двубоя в два сета 7:6 (7:4), 6:4, а зрителите станаха свидетели на много любопитни моменти. Най-хубавият от тях беше появата на малко момиченце от публиката, което поигра с големите играчи и се представи на много високо ниво, помагайки на аржентинеца да вземе решително предимство срещу Рафа. Надал пък поиска помощ и от американския комик Бен Стилър, но дори той не можа да извади от равновесие Кулата от Тандил (Дел Потро) и малката му партньорка. Мачът е своеобразна загрявка преди големия турнир в Индиън Уелс, където среща ще си дадат както най-добрите тенисисти, така и най-добрите тенисистки.

Григор Димитров е първият българин, поставен в основната схема на Мастърс турнир

След като през тази седмица Фабио Фонини и Кевин Андерсън загубиха съответно на полуфинал в Акапулко и на четвъртфинал в Делрей Бийч, в...

Преди тяхната среща първата ракета в света Серина Уилямс се наложи над Виктория Азаренка с 6:4, 6:3. Така американката взе частичен реванш за загубата си от тенисистката от Беларус във финала на турнира в Доха през февруари. Двубоите се изиграха в навечерието на турнира в Индиън Уелс. Първите мачове от основната схема при жените ще се играят в сряда, а мъжете започват в четвъртък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com