Титан иска да фалира ЦСКА?

5077
Титан иска да фалира ЦСКА?

"Титан" все още не е пълно минало за отбора на ЦСКА. Според „Меридиан Мач" на тайна вечеря, състояла се в ресторант, който е в непосредствена близост до „Българска армия", бившите босове на клуба са кроили планове как да фалират „червените", пише football24.bg.

Причината за плановете на "Титан" е следната - ако ЦСКА банкрутира, Димитър Борисов и Иво Иванов ще спестят милиони, които са заложени за погасяване според предварителния договор между „Червени шампиони", представлявани от Александър Томов, и „Титан".

Четвърто равенство в шест мача за ЦСКА в А група

Отборът на ЦСКА продължава да трови нервите на привържениците си и все по-сериозно изниква въпросът дали червените няма да се наложи да...

Първата крачка от страна на бившите шефове вече е направена, като "съмнителни" фенове се опитват всячески да докарат глоби на ЦСКА. Това става в хвърляния на бомбички, димки, както и издигането на забранени плакати. За този проблем вече сигнализира и изпълнителният директор на „червените" Александър Тодоров. Той призна, че привърженици изнудват клуба за пари, които обаче ЦСКА отказва да плаща. Интригантите опитвали максимално да оцапат имиджа на клуба и така потенциалните инвеститори да се оттеглят. Освен това с негативния климат около „червените" провокаторите се надявали да убедят Томов и английските партньори да си тръгнат.

Вторият ход е следният - близки до „Титан" медии да плюят постоянно по новото ръководство и по старши треньора Стойчо Младенов. В близко време предстои да се разбере накъде вървят нещата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com