Валери Домовчийски подписа с Ботев Пловдив

10620
Валери Домовчийски подписа с Ботев Пловдив

Футболен клуб "Ботев Пловдив" привлече в редиците си бившия нападател на "Левски" и български национал Валери Домовчийски. Нападателят подписа договор за 2 години, съобщиха от клуба, предаде БГНЕС.

Той ще се присъедини към новите си съотборници след двубоя срещу "Астана" в първия предварителен кръг на Лига Европа и прибирането на тима от Казахстан. Дотогава 26-годишният футболист ще поддържа форма с "Раковски".

Валери Домовчийски е роден на 5 октомври 1986 година. Юношеските си години започва в "Марица Пловдив", след което е привлечен от "Левски", с който натрупва опит в Шампионската лига и Лига Европа. През 2008 година е привлечен в Бундеслигата от "Херта", като съдбата му отрежда да вкара последния гол във вратата на легендарния Оливер Кан. За последно Домовчийски носи екипа на "Дуисбург" във Втора Бундеслига.

Домовчийски е четвъртото попълнение в селекцията на "Ботев" за новия сезон след Ромарио Кортзорг, Елведин Джинич и Абел Анисе.

Борислав Михайлов: ЦСКА нанесе удар по реномето на българския футбол

"Според мен постъпката на ЦСКА е абсолютен удар по реномето на българския футбол. Хубаво е, че успяхме да спасим квотата и ще имаме т...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com