Да подариш преживяване – безценно

14627
Да подариш преживяване – безценно
Снимка: Skyvision

Едно от най-хубавите неща е да видите искрено щастие в очите на близките си. И тъй като сме сигурни, че е имало моменти, в които сте се чудили как да ги изненадате по оригинален начин (след като сте изпълнили целия си списък с идеи), ние имаме решение. Подарете им преживяване, вълнуващи емоции и незабравими спомени. Защото те остават завинаги в сърцето, а това е безценно.

SkyVision имат над 12-годишен опит в екстремните и приключенски услуги. Професионалисти, които се „хранят“ с адреналин и знаят колко е удовлетворяващо, когато превъзмогнеш страха и надминеш очакванията си. Поради тази причина те предлагат специални подаръчни ваучери, с които може да зарадвате скъпите си хора - от най-зашеметяващите гледки до най-романтичните моменти за двама.

 

Предимствата на подаръчните ваучери на SkyVision:

• Луксозна подаръчна опаковка с персонално пожелание и стилен восъчен печат.

• Дълга валидност – 12 месеца.

• Широк избор от преживявания с възможност за замяна през целия срок на валидност.

• Изградена мрежа от подбрани доставчици - над 70 доверени партньори в цялата страна.

• Изцяло автоматизиран процес по резервация.

• Център Обслужване на клиенти.

• Сигурно онлайн плащане и бърза доставка.

• Опция Електронен ваучер, която позволява да закупите подарък в последния момент и да го подарите веднага, дори след края на работното време и в празнични дни.

• Право на връщане до 14 дни.

Видове преживявания, които може да подарите:

Както сами може да видите в сайта на SkyVision, услугите са разделени в категории според „мястото“, където се случва изживяването. Във всяка категория ще намерите различни по вид преживявания – от адреналин за най-смелите до забавни приключения за авантюристите и пълен релакс за тези, които искат да избягат от стреса.

Оригинален подарък - Скок с бънджи, издигане с балан, полет с открит или закрит жирокоптер - услуга, която се предлага само и единствено от SkyVision, скок с парашут, панорамна разходка над язовир Искър, дрифт подарък, гмуркане с акваланг и още много други. 

Всеки един подарък от тях категория е уникален и неповторим, а забавлението и невероятнота изживявяне са гарантирани.

Подарък за мъж - Търсиш най-добрия подарък за специален мъж в живота ти? Ще го намериш в SkyVision! Над 60 000 мъже са получили подарък-преживяване от SkyVision и ще се изненадаш да научиш кои приключения им допадат най-много!

Тук може да изберете между урок по пилотиране, офроуд с АТВ, скок с парашут, дрифт подарък, риболовен отдих, екстремен ден, "Направи си жива бира", урок по стрелба, пейнтбол, ледено катерене на водопад.

Подарък за жена - Тук наистина трябва да подбирате внимателно, защото става дума за нежния пол. SkyVision обаче ни улесняват доста, защото предлагат разнообразие от услуги като полет по избор, рисуване с чаша вино, вечеря на тъмно, тайландски ритуали за тяло, конна езда, кулинарен курс, "По пътя на виното в долината на Струма", уроци по Pole Dance, музикален урок по избор.

Подарък за двойка - Сватба, годишнина, Свети Валентин… какъвто и да е поводът, най-добрият подарък за двойка е споделено преживяване. Емоциите и адреналинът действат много по-добре от комплект сребърни прибори.

По-хубаво от едно незабравимо изживяване е споделеното незабравимо изживяване. Вземете любим човек и се насладете на полет с балон, яхтинг на язовир Искър, офроуд приключение за двама с бъги, вечеря на тъмно, винен туризъм, дегустация на шоколад за двама. 

Вкусно, приятно и забавно! 

Подарък за юбилей - Оказва се, че по-често съжаляваме за нещата, които не сме направили, отколкото обратното. Понякога имаме нужда от съвсем леко побутване от близък човек, за да намерим себе си или да преодолеем страховете си. А какъв по-подходящ повод за това от празнуването на кръгла годишнина? За да улесним избора ти, специално подбрахме най-харесваните преживявания за юбилей. Никога не е твърде късно за приключение!

За търсещите спокойствие: яхтинг на язовир Искър, рисуване и вино за двама, риболовен отдих

За авантюристите: полет с жирокоптер, луксозен ездови отдих за двама, полет с бало

И за най-смелите: скок с бънджи, паласейлинг, скок с парашут

За рожден ден: Най-желаният подарък е този, който оставя в сърцето на получателя незабравим спомен. За да улесним избора ти, специално подбрахме най-харесваните преживявания. Избери едно от тях и усмивката на рожденика е гарантирана!

Ето ги и тях: гмуркане с акваланг, полет по избор, парасейлинг, музикален подарък, каякинг, офроуд с АТВ, урок по пилотиране и много други.

Лято е! Не трупай вещи, създай спомени.

Екстремна личност си? Искаш да изживееш едно вълнуващо приключение, но все не ти стиска? Търсиш силни усещания? Ние имаме решение за те...

 

За имен ден: Зад всяко велико име стои поне един твой близък – направи празника му незабравим с оригинален подарък! За да улесним избора ти, специално подбрахме най-предпочитаните преживявания за имени дни, сред които и по-бюджетни варианти. Избери едно от тях и усмивката на именика е гарантирана!

А те са: издигане с балон, конна езда, рафтинг по река Струма, джетпак, управление на джет, разходка с моторна лодка за двама, виртуална реалност, "Направи си жива бира".

 

Подарявайки ваучер от SkyVision, вие подарявате безценно преживяване и незабравими спомени!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com