Vivacom предлага новия смартфон на Xiaomi Redmi Note 11S 5G с вграден изкуствен интелект за перфектни снимки

2435
Vivacom предлага новия смартфон на Xiaomi Redmi Note 11S 5G с вграден изкуствен интелект за перфектни снимки
Снимка: Vivacom

Клиентите на Vivacom вече могат да открият новия смартфон на бранда Xiaomi - Redmi Note 11S 5G в магазините на телекома и онлайн тук. Моделът предлага много добро съотношение между разнообразни функционалности и достъпна цена. Той може да бъде закупен на цена от 15,98 лв. на месец за 36 месеца с план Unlimited 50 заедно със стъклен протектор. Важно предимство е също, че Redmi Note 11S 5G поддържа мобилни комуникации от пето поколение и e напълно съвместим с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence®*. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.**

Redmi Note 11S 5G има 6.6-инчов IPS дисплей с резолюция 2400 x 1080 px, който гарантира ярка и реалистична картина при гледане на филми, игри или достъп до други приложения. Скоростта на опресняване е 90Hz, гарантирайки по-гладко изживяване, а в добавка технологията AdaptiveSync настройва автоматично подходящата честота на опресняване, съобразявайки се със спецификите на различните приложения. Дисплеят е защитен от Gorilla Glass 3 покритие.

Vivacom предлага новия смартфон POCO X4 Pro 5G

Vivacom вече предлага на потребителите представения съвсем наскоро смартфон POCO X4 Pro 5G. Той е стилен и функционален модел, който се...

Смартфонът разполага с мощна тройна задна камера, чийто основен сензор е 50 MP и гарантира създаването на по-ярки и ясни снимки. Освен него отзад са разположени още един 8 MP ултраширокоъгълен (119˚) и един 2 MP макро сензор. Селфи камерата от своя страна е 13 MP. Вграденият изкуствен интелект подобрява качеството на заснемане, независимо в какви условия снима.

Високата производителност на Redmi Note 11S 5G е обезпечена от 8-ядрения процесор MediaTek Dimensity 810. Смартфонът се предлага с 4 GB оперативна и 128 GB вътрешна памет, която може да бъде допълнена до 1 TB, посредством карта. За целта се използва вторият слот за nano SIM. Капацитетът на батерията на апарата е 5000 mAh и поддържа 33W Pro бързо зареждане. Освен клетъчни комуникации от пето поколение, той поддържа също и безжичните стандарти Wi-Fi, Bluetooth и NFC. Операционната му система е Android 11, а сред екстрите му са също сензори за пръстови отпечатъци и за лицево разпознаване, както и стандарт IP53 за прахо- и водоустойчивост.

* Според анализ на Ookla®, основан на данните от Speedtest Intelligence® за 01.07.-31.12. 2021, валидни само за най-бързата 5G мрежа. Търговските марки на Ookla се използват с разрешение. Повече на vivacom.bg.

** Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 07.01.22 за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg.

Vivacom с нова онлайн кампания за най-актуалните Honor смартфони и слушалки

Vivacom стартира в своя онлайн магазин кампания, в рамките на която ще предложи някои от най-актуалните и търсени устройства с марка Ho...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Летният стаж във Vivacom и неговите предимства

United Group B.V. продължава позитивната тенденция на растеж с рекордни резултати през 2023 година

Велики оферти за 5G смартфони от Vivacom

Супер оферта от Vivacom: Най-качественият оптичен интернет в България с 50% отстъпка за цяла година

Във Vivacom над 700 служители са част от експертни програми за развитие

Vivacom Регионален грант подкрепя 10 проекта със 100 000 лева (СНИМКИ)

Кои са най-гледаните филми и сериали в EON Видеотека през март

Vivacom спечели призовото първо място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал“ (СНИМКИ)

Специална филмова селекция с Брус Уилис в EON видеотека

Vivacom представя специална празнична селекция от филми в EON видеотека по случай 8 март

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Unlimited Tech Guide