Забравете политиците ни, време е за лято, време е за футбол

19624
Снимки:

Оставка, протест, референдум, избори, задкулисие, бъдеще. Всички тези думички така се омешаха в главата на обикновения българин, че със сигурност процесорите вече тотално блокират и единственото, което преобладава стане ли въпрос за политика и политици е РАЗСТРЕЛ !!!

По презумпция политиците и държавниците следва да са най-отговорните хора в държавата. Или поне да са сред най-отговорните. Нищо подобно – в българската политика трудно може човек да се сети за някой отговорен. Дори най-големите експерти в следенето на политическия ни живот едва ли на прима виста могат да кажат някое име. Парламентът дори не може да се събере – какво да очакваме от такива хора?

"Гласовете" на обществото

След европейските избори вълненията относно политиката и ситуацията в Българията се покачват, вместо малко да затихнат. Причината е ясн...

Затова, който не трябва да си изкарва парите с политически циркове – в смисъл няма как да не отразява разните хвалипръцковци, правещи се на загрижени за всичко, но загрижени всъщност само за джоба си – да гледа Световното първенство по футбол. Защото човешката психика си има граници, а такива като Станишев, Борисов, Сидеров, Бареков, Местан и компания многократно ги преминават и рушат, карат все повече хора да полудяват. Малко неща останаха да радват обикновените българи и едно от тях е спортът. Тъй като политиците ни разсипаха всичко в държавата, логично и спортът страда. Но като не можем да гледаме силни наши спортисти в много от най-популярните спортове, поне можем да гледаме чуждите звезди и да се радваме на изкуството им. Днес започва Световното първенство по футбол – един от най-големите спортни форуми на планетата. Затова препоръчвам който може, да го гледа, за да не му блокира окончателно мозъкът от сипещите се дивотии на нашата действителност. Футболът не е това, което беше, но все още е отдушник на напрежение и създава повече положителни емоции. Радостта и мъката там са доста по-първични и искрено изразени, макар че лицемерието също напредва – при многото пари на масата няма как. Докато обаче има топка, винаги ще има тръпка.

И да не забравите – заредете хладилника с бира, не мъчете жената със салати, ами я почерпете с едно пиво – ще видите как и тя ще гледа, а няма да ви тормози. Наздраве и здравей, Бразилия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com