Волейболистите ни загубиха от Аржентина, Мартин Стоев ги поема от понеделник

11147
Волейболистите ни загубиха от Аржентина, Мартин Стоев ги поема от понеделник

България загуби от Аржентина първия мач от втория мини-турнир в група „D” от Световната лига по волейбол с резултат 3:1 гейма. Българският национален отбор игра равностойно на съперника си въпреки многото отсъстващи титуляри.

Решено е, Мартин Стоев подписва в понеделник за 2 плюс 2 години като селекционер на волейболния отбор, преддае Стандарт Нюз. Камило Плачи пък ще гледа олимпиадата в Лондон като фен. От федерацията излъгаха, че умуват върху три кандидатури - Мартин, италианеца и Пламен Константинов. Гибона обаче разкри инженера и компания с признанието, че е бил канен за треньор още преди олимпийската квалификация, но е отказал.

Радо Стойчев: Тръгвам си! Не искам постове

Вече бившият селекционер на националния отбор на България по волейбол Радостин Стойчев изказа мнението си пред членовете на Управителн...

За да се подсигурят, от федерацията гласуваха новият селекционер да не е и клубен. Такъв е само Мартин. В крайна сметка всички решения на шефовете могат да идат на вятъра, тъй като опозицията атакува редовността на общото събрание в съда.

Отношение по скандалите взе и премиерът Борисов. "И Стойчев, и Лазаров не са прави вече, защото и двамата трябваше да проявят разбиране", каза Бойко и подчерта, че участието на тима в квалификациите е струвало много пари.

"Събрания кой какъв ще бъде трябваше да се направят след Игрите. Радо ми е безкрайно симпатичен, млад, съвременен треньор, приятел ми е. Опитах се да помогна в името на волейбола и на зрителите, за да отидат и да победят в Лондон, а след това да се карат. Всичко струваше много пари, затова трябва да преглътнат обидите си. Да се стегнат и да играят", коментира Борисов пред Нова телевизия. И заяви, че във волейболната федерация се провежда разследване за финансовите нарушения.

Редактор: Яна Баярова

Казийски: Няма да играя при Мартин Стоев

Матей Казийски отсече, че няма да играе за националния отбор при треньора Мартин Стоев. "Нямам коментар! Изборът му е необясним предви...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com