Бенто: Или побеждаваме, или стягаме куфарите

6013
Бенто: Или побеждаваме, или стягаме куфарите

Треньорът на Португалия Пауло Бенто вярва, че неговият отбор може да премине груповата фаза и да достигне до плейофите на световното първенство, въпреки катастрофалния старт в турнира - 0:4 от Германия.

"Стига приказки кой може да играе утре и кой не, коментира Бенто пред официалния сайт на ФИФА. - Ситуацията е проста - или побеждаваме, или стягаме куфарите. Ако завършим наравно, пак остава вторият вариант. Но Португалия не мисли за такъв сценарий:, заяви той.

Роналдо тренира, има шанс да играе срещу САЩ

Звездата на Португалия Кристиано Роналдо носи специална притягаща лента на контузеното си ляво коляно по време на тренировка на отбора....

"Смятам, че положението, в което сме, ще застави отбора да играе добре. Аз самият вярвам в това, футболистите също са убедени. Имаме нужда от отбор, който да е уверен и да е в състояние да контролира различните епизоди в мача", допълни специаалистът.

Бенто е категоричен, че няма истина в това, че на плещите на звездата Кристиано Роналдо тежи голямата отговорност за представянето на Португалия.

"Когато подписвах контракта си, още тогава нямах намерение да прехвърлям отговорността на Роналдо. Това е мой проблем. Роналдо е важен играч, но не мисля, че той чувства по-голямо напрежение от останалите", уверен е португалският спец.

На "селесао" им предстои мач със САЩ на 23 юни от 01.00 часа. 

Не дадоха на "Мис Бюст" да интервюира Роналдо

Андреса Урах, победителка в Мис Бум Бум (Мис Бюст), беше спряна от охраната на тренировка на Португалия, след като вчера се опита да на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com