Колумбия се закани да спечели Световното

7984
Колумбия се закани да спечели Световното
Снимка: Getty Images/Guliver

Националният отбор на Колумбия има нужната класа, за да спечели Световното първенство по футбол, а футболистите не се страхуват от предстоящия четвъртфинал срещу домакина Бразилия, убеден е полузащитникът Карлос Санчес.

"Убеден съм, че е напълно реално да се класираме за финала, защото имаме всичко необходимо за това. Първо обаче трябва да играем срещу Бразилия. Все още е рано да мислим за финал, защото в петък ни чака тежък мач" - каза Карлос Санчес, цитиран от БТА.

Неймар ще е готов за 1/4 финала с Колумбия

Голмайсторът на националния отбор на Бразилия Неймар ще бъде възстановен от контузията си за четвъртфинала срещу Колумбия от световнот...

"Не се страхуваме. Уважаваме ги, защото те са домакини. Бразилците стигнаха дотук по същата причина, по която и ние - постигнаха резултатите, които им бяха нужни."

"Всеки мач е различен. Факт е, е че бразилците разполагат със страхотни футболисти. Не става въпрос само за Неймар, а за отбора като цяло" - каза той.

Нападателят Адриан Рамос също се съгласи, че Бразилия "е много добър отбор", но подчерта, че Колумбия ще бъде напълно готов за двубоя.

Сколари: Признавам, че в отбора има огромно напрежение

В 1/8 финала срещу Чили, Бразилия игра много слабо и само късметът помогна на домакините да не отпаднат сензационно от непретенциозния ...

"Винаги се концентрираме върху следващия мач. Мечтите ни остават. Имаме възможността да продължим да правим история, можем да станем световни шампиони" - каза нападателят на Борусия Дортмунд Адриан Рамос.

Четвъртфиналът Бразилия - Колумбия е на 4-ти юли от 23:00ч. българско време.

 

 

 

Пекерман: Мачът с Бразилия ще е интересен, защото ние играем като тях

Селекционерът на Колумбия Хосе Пекерман заяви, че отборът на Бразилия все още не е показал пълния си потенциал на Световното първенство...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com