Марадона: Финалът със сигурност е Бразилия - Аржентина

11895
Марадона: Финалът със сигурност е Бразилия - Аржентина
Снимка: Getty Images/Guliver

Един от най-големите футболисти на всички времена Диего Марадона изрази надежда, че неговите сънародници от Аржентина ще играят Мондиал 2014. Световният шампион от 1986г. е убеден, че другият претендент за титлата в Бразилия ще бъдат домакините.

"Надявам се, че Аржентина ще се класира за финала и ще постигне главната си цел, заяви 53-годишният Марадона пред вестник Ole. - Там отборът ни може да се изправи срещу бразилците, които без съмнение ще бъдат на финала. И ако спечелим, това ще бъде като оргазъм."

Кои са "дядовците" на Мондиал 2014? (ГАЛЕРИЯ)

1. Въпросът относно възрастта на Самуел Ето'О ще бъде повдиган отново и отново, но паспортът показва, че нападателят на Камерун през ма...

Бившата звезда на Барселона и Наполи и този път се заяде с Пеле, с когото от дълги години са във вражда, а след това взе отношение относно разликата в класите между звездата на домакините Неймар и сънародника си Меси.

"Как ме посрещнаха в Бразилия? По-добре от Пеле, въпреки че това не казва много. Можете да кажете на Пеле да се върне обратно в музея. Ясно е, че разликата между Меси и Неймар е колкото тази между мен и Пеле. Естествено, в наша полза. Неймар е днешният Пеле. В Бразилия той е по-голям, всеки гледа на него като на голямата фигура на бразилския футбол", заяви Дон Диего.

Марадона смята, че тази година Меси най-накрая ще блесне с екипа на Аржентина - нещо, което до този момент не му се е удавало на голямо първенство.

Стоичков предупреди Марадона: Босна и Херцеговина ще ви измъчи в първия мач

Аржентина ще има сериозни трудности в първия си мач на световното първенство срещу Босна, каза легендата на българския футбол Христо Ст...

"Ако един футболист вдъхновява отбора си със своята брилянтна игра, това помага неимоверно много. Ето защо аз вярвам, че присъствието на Меси и Роналдо ще помогне на Аржентина и Португалия да играят по-добре. Тези двамата са най-доброто на това поколение и все още не са разгърнали в максимална степен способностите си на голямо първенство", завърши аржентинската легенда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com