10 акаунта в Instagram, които да последвате веднага

3972
10 акаунта в Instagram, които да последвате веднага
Снимка: Getty Images/Guliver

Instagram се превърна в едно от основните места за забавление в интернет пространството през мобилни устройства. И тук имаме предвид цялата всеобхватност на думата "забавление" с всички възможни жанрови вариации и разнообразие на теми.

Неслучайно известните личности в световен мащаб, както и мислещите се за известни личности инфлуенсъри задължително създават съдържание за Instagram - именно там е голяма част от публиката, към която се стремят. И ако в реалността никак не е добре някой да ви следва, то в интернет това си е направо задължително.

Предлагаме ви 10 акаунта в Instagram, които ви препоръчваме да последвате (ако още не сте го направили), не защото е модерно, а защото ще получите сериозна добавена стойност към своето интернет преживяване.

Instagram (587 милиона последователи)*

Да, правилно прочетохте - Instagram си има Instagram акаунт. И това ако не е живото доказателство, че всеки трябва да се регистрира в тази платформа, то не знаем кое може да е.

National Geographic (254 милиона последователи)

Акаунтът на National Geographic е страхотен източник на смислена информация за живота и природата около нас.

Селена Гомес (367 милиона последователи)

Селена Гомес може и да не е любимата ви певица или актриса, но все пак си струва да я следвате в Instagram. В последно време тя събира все повече и повече почитатели с откровената си позиция относно психичните проблеми, които често водят до физически заболявания. И да, известните личности не са застраховани срещу тях.

Кристиано Роналдо (529 милиона последователи)

Е, няма как да минем без Кристиано Роналдо. Точно преди старта на Световното първенство в Катар той успя да насочи прожекторите към себе си със скандалното интервю, с което даде "зелена светлина" на Манчестър Юнайтед да се раздели с него. След триумфа на Аржентина и Лео Меси, Роналдо отново стана тема номер 1 с преминаването си в Ал Насър. Накратко: каквото и да направи Кристиано Роналдо, то става топ новина.

Лионел Меси (415 милиона последователи)

Цар Меси! След като вдигна купата на Световното в Катар, Меси бе обявен от мнозина за най-великия фуболист на нашето време, а жена му бе наречена "най-красива на света". И независимо дали Меси гушка реплика на истинкия трофей или жена му го прибира (може би леко почерпен) след няколкодневните празненства в Аржентина, всичко, което прави Лео Меси, малко или много ни напомня, че си е съвсем обикновен човек като нас... просто е най-великият футболист.

Дуейн Джонсън-Скалата (356 милиона последователи)

Скалата е симпатичен на всички - от тези, които искат да спортуват и да имат неговото тяло, до онези, които въздишат при всяка снимка с дъщерите му. Така че - последвайте го!

Арестуваха инфлуенсър с милиони последователи в Instagram

Инфлуенсър с 2,5 милиона последователи в Instagram беше арестуван след разследване за измама. Хадер Атеф, популярен „моден б...

Бионсе (289 милиона последователи)

Бионсе е огромен талант и дори да не сте фенове на музиката ѝ, няма как да не признаете, че е звезда от изключителен ранг. Затова и никак не е случайно, че почитателите ѝ са от всяка точка на света.

Nasa (86 милиона последователи)

Всички сме вперили поглед в земята и пропускаме чудесата, които се случват далеч, далеч над нас. Именно затова е задължително да последвате акаунта на Nasa. Така ще имате поне минимален досег до нещо толкова необятно като Космоса.

Каби Лейм (80 милиона последователи)

Бившият директор на Туитър: Социалните мрежи концентрираха твърде много власт

Както съм казвал преди, направихме каквото беше добро за (публичния имидж) на компанията, но не каквото беше добро за Интернет и общест...

Каби Лейм е момчето, което без думи успя да се подиграе на толкова много видеа в интернет, че популярността му никак не е изненадваща. Едва 22-годишният сенегалец е тотална интернет звезда и ако по някаква случайност не сте го чували, сега е моментът да се запознаете с творчеството му.

Marvel Entertainment (67 милиона последователи)

Феновете на комиксите отдавна воюват помежду си - от едната страна са почитателите на Marvel, а от другата - верните на DC Comics. Независимо дали имате предпочитания, съветваме ви да последвате и двата акаунта - на Marvel Entertainment и DC Comics. Няма да съжалявате!

*Данните за броя последователи на всеки от посочените акаунти са актуални за датата и часа на публикуването на материала.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ШОУБИЗНЕС:

Холивуд ужасен след отмяна на присъдата на Уайнстийн

Колко точно са близки Мистър България и Виолета от "Игри на волята"? (СНИМКИ)

Надежда от "Ергенът" е в болница (СНИМКА)

Кание Уест отваря собствено порностудио

След подъл женски номер: "Ергенът" напусна още една дама (СНИМКА)

Невиждано: Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's Kitchen (ВИДЕО)

Продават любимите дрехи на Вивиан Уестууд за благотворителност

На коктейл без грим в "Ергенът". Ето какво предстои тази седмица (СНИМКИ)

Глория претърпя инцидент. Вижте какво се e случило (СНИМКИ)

Емилия каза истината за отношенията със съпруга ѝ Жорж Башур

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com