7 знака, че вие или партньорът ви искате раздяла

3369

Трудните ситуации в любовните връзки и бракове са част от тях и са нещо нормално, но редица признаци показват, че партньорите или поне единият от тях е взел решението да прекрати взаимоотношенията. В тази статия сме синтезирали някой от най-очевидните от тях:

1. Не усещате емоционалната връзка

Емоционалната връзка е от съществено значение за успешните взаимоотношения. Ако вече не споделяте чувствата си един с друг или не отделяте време да се насладите на компанията си, а напротив – запълвате времето си максимално с различни неща, това е знак, който не бива да бъде подминаван.

2.  Оставили сте сексуалният си живот на заден план.

Ако физическото привличане между вас е започнало да изчезва и нямате желание за ласки с партньора си, това е ключов показател, че е въпрос на време и емоционално да се отдалечите един от друг.

Любов или раздяла очаква всяка от 12-те зодии?

3. Загърбили сте общите планове за бъдещето

Това е друг знак, че един от вас или и двамата нямате желание да продължите с тази връзка, защото общите планове са това, което крепи бъдещето й. Ако все по-често планирате и предприемате нещо сами, без знанието и мнението на любимият, вие подсъзнателно се настройвате да прекратите тези отношения.

4. По-често споменавате „аз“, отколкото „ние“.

Когато партньорите в една връзка са щастливи, те се виждат като едно цяло и използват думата „ние“, когато тя обаче е заместена от „аз“, това е сигурен знак, че човекът на подсъзнателно ниво се е настроил за раздяла още преди тя да се е случила.

5. Той/тя ви гледа с доза презрение в очите.

Ако любимият човек става често заядлив, държи се с вас лошо, унижава ви като личност или ви се подиграва, това е знак за презрението му към вас и предвестник на предстоящата раздяла.

5 правила за преодоляване на раздяла

6. Външният вид се превръща в приоритет.

Ако вие или партньорът ви изведнъж сте започнали да правите промени във визията си, това много често се дължи на желание за взаимоотношения с друг човек. Подсъзнателно се подготвяте за промяната, дори и да не го признавате.

7. Необичайни финансови промени.

Ако разберете за направени необичайни разходи от страна на човека до вас, като например сериозни покупки или посещения на места, които обикновено не посещава, внимавайте това е друг червен флаг, че нещо се случва зад гърба ви. Ако започнат да липсват големи суми пари, внимавайте! Разберете дали не става дума за хазартна зависимост или дългове, за които не сте знаели до момента.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

3 места в дома ви, които задължително...
Какво да подарим за Новата 2023...
Пълнолунието на 8 декември ще...
Кои зодии ще генерират гениални...
Зодиите, за които декември ще...
Кои са слабите места на всяка...
Декември 2022 г. обещава късмет...
Ето какво винаги е изписано за...
5 знака, че е време да смените работата...
Дневен хороскоп за 3 декември...
Как да забравя бившия?
Само хитрите домакини знаят как...

Последни новини