Двойките зодиакални знаци, които се обичат много, но накрая се разделят

25206

Има случаи, в които двама влюбени преживяват наистина бурна и емоционална любов, но пътищата им рано или късно се разделят. Когато първоначалната страст отмине и започне истинският живот, някои от чертите на характерите им не могат да се допълнят и компромисите не са достатъчни. Ако искате да разберете кои двойки зодиакални знаци се обичат много, но накрая се разделят, останете до края и вижте дали вашата е сред тях:

Овен и Везни

Тези два знака събуждат много страст помежду си и се обвързват дълбоко емоционално, но колебливият характер на Везната не се харесва особено на избухливия овенски нрав. Везните предпочитат да има спокойствие и баланс, докато Овните винаги търсят динамиката, енергичността и движението. Така колкото и да е силна страстта между тях, рано или късно тези два знака разделят своите пътища.

Тези 3 зодии ще пожънат късмет в любовта през тази зима

Телец и Скорпион

Телците са уравновесени и здраво стъпили на земята хора, които предпочитат спокойствието и сигурността. Това обаче понякога изглежда твърде сухо и рутинно, а Скорпионите определено не обичат да затъват в рутина. Страстта при тях може и да е изключителна в леглото, но ако не излезе и извън неговите рамки - връзката едва ли би пожънала дълготраен успех.

Близнаци и Стрелец

Тези два знака имат горе-долу сходни виждания за връзките и любовта. И тъй като обичат флиртовете и закачките, химията между тях се усеща още в първата секунда от срещата им. Така погледнато, всичко изглежда идеално, но и двата знака не могат да се примирят с някои от чертите на характера на другия - например Близнаците мразят твърде голямата самоувереност на Стрелците, че са най-умни и можещи, а Стрелците пък ненавиждат желанието на Близнаците да клюкарят.

Тези 3 зодии имат най-голям късмет в любовта

Рак и Козирог

Козирозите са по-емоционално сдържани и стабилни, докато Раците са твърде емоционални и веднага се прикрепват към половинката си. И именно това може да бъде причината за тяхната ряздала - твърде голямата зависимост на Рака от своя партньор. Определено това убива желанието на другия да спечели “плячката” си.

Лъв и Водолей

Водолеят мисли извън всякакви окови и граници, което определено се харесва на Лъва. От друга страна, той бива привлечен именно от тази самоуверена лъвска харизма. Между тези два знака може да се оформи наистина добра емоционална връзка, но Лъвът е възможно да разруши магията поради постоянния си стремеж вниманието винаги да е насочено изцяло върху него. Водолеят обаче не може да му подсигури това, тъй като за представителите на този знак това е просто нетърпимо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Как да разберете дали сте зодия...
Кои зодии могат да извадят душата...
Мъж се направи на умрял, за да види...
Кои са най-лошите черти на зодия...
Овен - с коя зодия си подхожда най-много...
Топ 7 безполезни неща, които не...
4 неща, от които да се откажете...
Интересни факти за солта
С какво се пие уиски - ето как да...
Експерт: Ето защо батериите на...
7 начина за възстановяване на...
В планината през зимата тези 10...

Последни новини