С кои зодии трябва да внимавате, ако започвате връзка?

11681
С кои зодии трябва да внимавате, ако започвате връзка?
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите могат да ни дадат наистина ценни съвети относно любовта, кариерата и социалния живот, и да ни спестят много главоболия. Стига обаче да повярваме на техните съвети. Днес за нас те разкриват кои са най-неподходящите партньори за вас спрямо зодиакалния ви знак. Открийте своя и разберете с коя зодия не бива да си имате работа:

Овен

Овните определено не биха издържали строгия характер на Козирога. Макар и двата знака да са амбицирани и целеустремени, всичко друго при тях е в пълен разрез. 

Телец

За Телците астролозите препоръчват да избягват любовни взаимоотношения с твърде необузданите Водолеи, чиито чувства едва ли ще можете да отгатнете. Той ще ви обърква и ще създава у вас колебания, а вие определено сте хора, които мразят да се чувстват несигурни.

Близнаци

Близнаците не си пасват особено с представителите на зодия Скорпион, макар мимолетните флиртове с тях да ви се струват невероятни и изключително страстни, дойде ли ред за раздяла - отношенията ви отиват в не толкова приятни измерения. Особено ако вие дадете сигнал, че искате да ги прекратите.

Разберете кои са зодиите, между които любовта е неизбежна

Рак

Представителите на зодия Рак са твърде емоционални и връзката със свободолюбивия Стрелец ще съсипе психиката им. Не можете да изградите спокойния живот, за който мечтаете, с представител на този знак.

Лъв

Лъвовете обичат вниманието да е винаги насочено изцяло върху тях, но под влиянието на харизмата на Рибите, е възможно да загубите здравия си разум и да попаднете под магията на любовта. Това обаче няма да трае дълго, тъй като мрачните настроения на Рибите ще зачестяват, а вие ще сте чувствате все по-потиснати.

Дева

Девите са прагматични, претенциозни и перфекционисти. Те искат всичко да е под игла и конец, но колебанията на Везните и тяхната несигурна природа въобще не пасват на начина им на живот. Такава връзка не би просъществувала дълго.

3 зодии, които винаги са имали най-голям късмет в любовта

Везни

И обратното - твърде големите претенции на Девите ви лазят по нервите и трудно бихте издържали да живеете живот “по график”.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион според астролозите не биха си паснали с Близнаци, тъй като техните бурни емоции разрушават спокойствието и темперамента ви. Освен това Близнаците обичат да флиртуват, а вие държите изключително на лоялността в една връзка.

Стрелец

Стрелците е добре да задържат Раците в живота си само като приятели. Вие сте твърде необуздани и променящи настроенията си, за да позволите на такъв емоционален знак да се вкопчи във вас.

Зодиите, които ще срещнат любовта през декември

Козирог

Астролозите съветват Козирозите да не се обвързват с Овните, тъй като е възможно да се чувствате като човека, на чийто плещи пада цялата отговорност. Липсата на отговорен партньор рано или късно ще ви доведе до решението да останете сами.

Водолей

Водолеите са по-емоционално отдръпнати и не могат да изразяват постоянно чувствата си, докато Телците искат постоянно да чуват колко обичани и ценени са. Освен това вие предпочитате по-семплите неща, а Телците обичат лукса, която крайност в предпочитанията ви често убива романтиката.

Риби

Риби, за вас ще е най-добре да избягвате да се обвързвате с Лъвовете, защото тяхната нарцистична личност ще събуди всякакви съмнения и колебания у вас и ще разклати самочувствието ви. Освен това те не са особено склонни да показват любовта си, което отново не ви се нрави.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 7 "комплимента" ще обидят всеки - избягвайте ги

Сложете това в тестото за козунака, за да остане пухкав и мек за седмица

Стихотворение за 23 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Най-мъдрата притча за завистта

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Истински пожар! Най-темпераментните зодии

4 знака, че НЕ може да започнете нова връзка, защото носите емоционален багаж

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com