Какъв грим ви подхожда според зодията?

3930
Какъв грим ви подхожда според зодията?
Снимка: iStock/Guliver

Събрахме за вас няколко полезни съвета, с които всяка жена може да създаде красива визия. Астролозите предлагат да овладеете изкуството на безупречния грим в съответствие с вашия зодиакален знак.

Жена Овен

Гримът за жена Овен е чудесен начин да покажете вътрешна сила, да подчертаете привлекателността и да демонстрирате желание да живеете според целите и желанията си. Най-добрият вариант за Овен е класическият грим: равномерен тон на кожата, акцент върху очите и устните.

Жена Телец

Телците да избягват ярките цветове, за да не засенчат привлекателността с вулгарност. Според хороскопа, печелившите цветове за грим ще бъдат палитра от естествени нюанси: меко розово, тъмно бежово, светло..

Жена Близнаци

Гримът за Близнаци трябва да подчертава самочувствието, лекотата и креативността. Наблегнете на матовите сенки и контрастиращия грим: розови бузи, изразени вежди, лъскави устни - направете всичко, за да бъдете център на вниманието. 

Зодиите, които винаги са в крак с модата

Жена Рак

Нуд грима подчертава привлекателността на жената Рак и й помага да постигне това, което иска във всяко начинание. Перлен хайлайтър, седефени сенки, преливащи нюанси придават на кожата прилика с уникално творение на природата.

Жена Лъв

Преобладаването на златното в грима е визитната картичка на тази жена, показваща авторитет, увереност и страст в характера. Златистите сенки и яркото червило са идеалното решение за всяко излизане.

Жена Дева

Девата има вроден вкус. Ясна и равномерна очна линия ще разкаже много за тази жена. А сенките и ружът със сатенен блясък ще ви помогнат да реализирате всякакви мечти .

Най-умните зодии на Зодиака

Жена Везни

Ярките летни цветове са главните помощници на чаровната и лека като вятър жена Везни. Акцент - изключително върху устните.

Жена Скорпион

Жената Скорпион владее безупречно изкуството на грима. Ясните контури са идеални за нея: очертани вежди и клепачи, подчертани скули.

Жена Стрелец

Предизвикателната, изгаряща и фатална жена Стрелец знае как да се представи от благоприятната страна. Тя ще отговаря на ярки блестящи нюанси, особено златни, сребърни и неонови гримове.

На каква офис визия залага всяка от зодиите?

Жена Козирог

Във всякакви, дори стресови ситуации, жената Козирог е спокойна. Нищо не я вади от равновесие и в този безграничен мир се крие истинската сила. Декоративната козметика за Козирога трябва да бъде сдържана, но дълбока. Всички естествени нюанси на шоколада ще изглеждат добри. Като акцент е препоръчително да използвате матово червило.

Жена Водолей

Много мъдрият подход към живота на жената Водолей отразява лесна естественост и ненатрапчивост. Тази дама е идеална за естествен грим. Да, тя е запозната с всички нови тенденции, но никога не ги следва, тъй като сама създава модата. Лек BB крем, матов меден балсам за устни и лека спирала – практични, леки и привлекателни. Всичко останало е излишно.

Жена Риби

Някой ще я нарече драматична кралица, но ние вярваме, че жената Риби просто не се срамува от емоциите и чувствата си. Тя може да плаче в трогателни моменти и да се смее, ако има какво да каже. Той е открит, естествен и жив. Перфектно подчертаните черти на лицето, добре дефинираните скули и ярко изразените очи са сигурен знак, че Рибката не се страхува да изрази себе си. Студените тонове могат благоприятно да подчертаят естествената сантименталност и романтизма на природата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Уникално късметче за всяка зодия за 10 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 10 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 10 май 2024

Дневен хороскоп за 10 май 2024 г.

Фаза на Луната на 10 май 2024 г.

Уникално късметче за всяка зодия за 09 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 09 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 09 май 2024

Предмети, които зодиите не трябва да имат в дома си, отблъскват късмета

Дневен хороскоп за 9 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Уникално късметче за всяка зодия за 10 май 2024
Уникално късметче за всяка зодия за 10 май 2024

Овен Имате шанс да се придвижите по-ясно към целта си, тъй като осъзнавате, че пътят на изобилието е този, който ще ви води към съдбата ви. Тук има...