Предмети, които зодиите не трябва да имат в дома си, отблъскват късмета

26154
Предмети, които зодиите не трябва да имат в дома си, отблъскват късмета
Снимка: iStock

Настроението и състоянието ни се влияят от най-различни дребни неща.

Астрологията може да предскаже какво ви очаква през деня или годината, да ви подскаже какво е по-добре да облечете и дори какъв нюанс на червилото е идеален. А също и какви предмети в интериора трябва да се избягват, така че къщата да е пълна чаша, а злонамерените съседи и битовите проблеми да се заобикалят. И какви неща, напротив, трябва да се внесат в жилището, за да се имате късмет.

Овен

Вие сте импулсивни, изпълнени с енергия и оптимизъм. Зареждате другите с кипящата си жизненост. И домът ви трябва да отговаря на това.

Добавете нотка авантюризъм в интериора си. За целта просто смесете несъвместимото. Например модерни аксесоари, за предпочитане метални, да съседстват с антикварна вещ или мебел.

Забранено: непрактични неща. Крехки сувенири само заради красотата - това не е за вас. В същото време в къщата трябва да има нещо, което да напомня за хората, които обичате: подаръци или снимки. Това ще ви помогне да станете по-уравновесени.

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата, 04-10 март 2024

Телец

Вие сте търпеливи, решителни и нежни. Не обичате промените и се отнасяте към вещите си с истинска обич. Колекционерски фигурки, антикварни вещи ще са подходящи в дома ви. Вкусът ви е безупречен, лесно можете да превърнете дори малък апартамент в уютен и същевременно изискан.

Забранено: случайни евтини вещи. Всичко трябва да следва едно и също стилистично решение. Не позволявайте интериорът да стане прекалено женствен или, обратно, прекалено мъжки. Ако харесвате елегантни порцеланови фигурки, в стаята трябва да има и масивно кожено кресло - за баланс.

Близнаци

Вие сте неспокойни, интелигентни и общителни. Цените свободата и възможността за себеизразяване. В дома ви рафтовете за книги със столове пуфове и месингови лампи са чудесна комбинация. Изборът ви е еклектичен, а предпочитаните цветове са жълто и синьо.

Забранено: неща, купени под моментно въздействие. Всеки предмет трябва да има свое собствено място. Ако не можете да си представите къде в апартамента можете да поставите тази симпатична лампа, по-добре я оставете в магазина. В противен случай къщата бързо ще се превърне в своеобразна заложна къща, пълна с безполезни случайни вещи.

Рак

„Домът е там, където е сърцето“ е израз, измислен от Раците за и за тях. Най-важното място в дома ви е кухнята. Тоест мястото, където се събират семейството и гостите. Поддържайте я чиста и не претрупана, тогава щастието ще се настани в къщата. Добро решение е намекът за морето: морски черупки на рафта, пясъчни и морски цветове на вълните. Трябва да има сребърни предмети.

Под забрана: телевизор в кухнята. Максимумът, който може да има там, е радио. Тихата и приглушена музика е това, от което се нуждаете. Никакви силни шумове. Друго табу са мебелите в крещящи цветове. Изберете цветове, които са близки до естествените, природни цветове

Лъв

Вие сте екстравагантни, яркостта и силата ви не се нуждаят от специална демонстрация. Но те могат да бъдат отразени в интериора. Кралски десени, привличащи вниманието цветове, смели комбинации - няма от какво да се страхувате. Все пак основният експонат сред цялото това великолепие ще бъдете вие.

Забранено: Никакви ярко оцветени стени. Екстравагантното обзавеждане ще се възползва само от скромния фон. Бели, леко сивкави, синкави или бежови стени - това е, което ви е необходимо.

Дева

Този знак е практичен, земен, изключително трудолюбив и склонен към перфекционизъм. Всичко в дома ви трябва да е едновременно красиво и функционално. Кошница с плетива, стан с гоблени, шкаф с буркани със сладко - всичко това ще се впише идеално в интериора. Всяко хоби, отразено в околната среда, ще бъде съвсем на място.

Забранено: крещящи неща. Вашият избор е красотата в простотата. Мекият блясък на месинга, благородният блясък на дървото, изчистените линии, естествените материали и цветове - ето на какво трябва да поставите акцент.

Везни

Вие сте дипломатични, елегантни и артистични. Цените красотата, изкуството и хармонията, способни сте да очаровате абсолютно всеки. Изглежда имате вродено познание за значението на хармонията в интериора. В дома ви перфектно се съчетават вещи от естествен камък, сувенири от пътувания. Предмети в японски или китайски стил ще придадат дълбочина и изтънченост на обстановката. А в къщата трябва да има и място, предназначено само за вас.

Забранено: Без високотехнологични елементи. Това изобщо не е за вас. Стилът, който е твърде технологичен, ще задуши творчеството.

Скорпион

Вие сте страстни и непреклонни, изобретателни и ентусиазирани. Звездите ви съветват да отразявате вродения си драматизъм в заобикалящата ви среда. Ярки цветове, смели модели, акценти от малиново и бордо, екзотични килими и блестящ метал. Обърнете внимание на фона - той трябва да е спокоен и хладен. Това означава, че стените е по-добре да останат бели или друг неутрален светъл цвят.

Под забрана: полилей. Един-единствен източник на ярка светлина - това не е за вас. Трябва да има няколко лампи: стенни аплици, подова лампа, настолна лампа. Те ще придадат мека разсеяна светлина и ще ви позволят да регулирате атмосферата от романтична до делова.

6 зодии с късмет във всичко през април 2024

Стрелец

Вие сте енергични, щедри и амбициозни. Винаги имате някаква цел пред себе си, цените много свободата си. Домът ви трябва да е пълен с въздух и светлина. Никога няма да украсите нещо само заради красотата. За вас е важно нещата да са практични. Звездите ви съветват да помислите за комбинация от двете, защото всяко утилитарно нещо може да бъде красиво.

Под забрана: безпорядък. Това е нещо, което няма да ви позволи да се наслаждавате на почивката в стените на дома си. Всяка вещ трябва да си има място, а по рафтовете не трябва да има прах. Ако къщата е чиста, скоро ще забележите, че силата и енергията във вас са се увеличили.

Козирог

Вие сте сдържани, но амбициозни и се стремите да достигнете върха, без да се отлепите от земята. За това ще ви помогнат неща, близки до елемента земя: дърво, бамбук, метал, естествени материи, тъмнозелени и кафяви цветове. Ръчно изработените предмети също са добре дошли. Идеално - ако прозорците ще са с изглед към гората.

Забранено: винтидж и ретро. Вещите в стила на 50-те години на миналия век нека останат в магазина. А ако ги имате у дома, разделете се с тях.

Водолей

Вие сте оригинал, мислител, затворени сте в себе си. Правите всичко по свой начин, не ви интересува какво мислят другите за това. Тази индивидуалност трябва да бъде централна идея в интериора ви. Не използвате вещта по предназначение? Добре, ако това е начинът, по който ви харесва. В дома ви винаги трябва да има много въздух и ярка светлина. Но не забравяйте за топлите акценти: фуксия, оранжево или просто яркожълт цвят ще работят перфектно. Както и меки и уютни текстилни материали.

Забранено: задух. В апартамента ви винаги трябва да има свежест. Ако не разполагате с климатик, помислете - може би е добра идея да си купите такъв? Или поне не забравяйте да проветрявате добре стаята си.

Риби

Имате отлична интуиция, креативни сте и сте непоправими романтици. Домът ви е вашето убежище, където можете да бъдете себе си. Идеалният стил за Рибите е бохо. Вещите с история, донесени от далечни страни, са това, от което се нуждаете. Звездите съветват да обърнете внимание на винтидж, ретро, дори може да сте малко хипи по отношение на обзавеждането на дома. Но, създавайки бохо със собствените си ръце, не забравяйте за безопасността. Абажур, изработен от шал в ярък цвят, е лоша идея.

Забранени са: геометрични мотиви, остри ъгли, строги форми. Колкото по-причудливи са линиите, толкова по-добре. Без щори на прозорците. По-добре тюл, драперии. Оставете правоъгълниците, кубовете и другите класически скуки на Девата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 20 май 2024 г.

5 зодиакални знака, за които се знае, че са страстни любовници

5 зодиакални знака, които имат силна интуиция

Зодиите, които ще обърнат нова страница в живота си

Зодиите, които ще преживеят голямо разочарование през следващите дни

В неделя: Стойте далеч от тях, тези 3 зодии ще ви стъжнят живота

На 19 май: Тези три зодии не могат да избягат от късмета си

В неделя: Вселената има важно послание за тези три зодии

Не поглеждайте назад: Трудностите за тези зодии приключват в понеделник, 20-ти май 2024

Утвърждение за всеки зодиакален знак за 19 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com