На каква офис визия залага всяка от зодиите?

2236
На каква офис визия залага всяка от зодиите?
Снимка: iStock/Guliver

Офисът е мястото, където прекарваме една огромна част от живота си. Стараем се да изглеждаме добре, тъй като много често външният вид определя самочувствието ни.

Представителите на всяка от зодиите има свой собствен почерк и никога не му изневерява.

Ето какъв е той:

Овен

Овните са променливи, по отношение на модата. Можете да ги видите в ярки и наситени цветове, но обикновено залагат на по-неутралната гама. Приглушените нотки са им фаворит. Често допълват семплия тоалет с шалче, което да им създаде уют.

Телец

Представителите на зодиакалния знак са изключително суетни. Те непрестанно подновяват гардеробите си и прекарват не малко време, кипрейки се пред огледалото. За тях е важно да приковават погледите право към себе си и поради тази причина залагат на цветните дрехи.

Не представлява ни най-малка трудност за тях да комбинират ярки и атрактивни облекла. Те са като владетели на модата!

Близнаци

Както и сами знаете, непредсказуеми са. В тях обикновено живеят две личности. Понякога са твърде стилни и сдържани в тоалетите си, друг път можете да ги засечете с гумени ботуши и раирана рокля до коляното. Интересно подхождат с облеклото и винаги са забележими.

Рак

Каквото и да облекат за офиса, те не пропускат да добавят някакъв малък акцент, подчертаващ аутфита. Това може да са чифт обеци, пръстен, колие, шалче, чорапи или друго.

Лъв

Лъвовете държат на класическата визия и никога не й изневеряват. Не обичат да бъдат център на внимание, по отношение на тоалета си. Не експериментират и винаги залагат на изпробваното.

Дева

За Девите няма граници. Те не подбират тоалета си, според обстановката и случая, а се ръководят изцяло от настроението си. Можете да ги видите с дънки с навити крачоли и бяла тениска, както и със стандартна пола тип „молив” и подходяща риза към нея.

Везни

Нежните Везни обичат по-семплите комбинации. За тях е много важно да се усеща игривост, говорим ли за тоалет. Обикновено залагат на риза и свеж пуловер върху нея. Обличат дрехи, които им създават комфорт и се чувстват удобно в тях.

Какъв е перфектният стил на обличане за всяка зодия?

Скорпион

5 причини да носите по-често сако

Ежедневните дамски сака ви предоставят много възможности да постигнете желаната визия и да изглеждате зашеметяващо. Можете да ги носите...

Стилно, елегантно и леко спортно. Те са почитатели на кецовете, но въпреки това не изневеряват на ризите. Комбинират ги смело и умело и винаги се справят фантастично с подбора си на офис тоалет.

Стрелец

Жените Стрелци често могат да бъдат засечени с рокли. Няма значение дали навън е топло или студено, те винаги ще намерят начин да покажат красивата си фигура. Много често залагат на дебел цветен чорапогащник и рокля с подходящ цвят. Държат на малките детайли.

Козирог

Интересни личности са представителите на тази зодия. Обикновено носят шапки, които всъщност ги превръщат в свръх забележими. Като, че ли на тях винаги им подхожда един такъв аксесоар и никога няма да изглеждат нелепо с него. Дръзки са, говорим ли за облекло за офиса.

5 актуални модни тeнденции за зимата

2020 година беше повече от непредсказуема. И въпреки, че в момента няма много места, на които да отидем и да покажем новите си дрехи в ...

Кой е цветът на всеки зодиакален знак?

Водолей

Това са най-цветните хора на света. Те носят цветовете на дъгата върху себе си и изобщо не ги е грижа какво ще си помислят околните. Малко са случите, в които ще засечете Водолей, облечен в класически дрехи.

Риби

Независимо какво са решили да облекат за деня, те държат да допълнят тоалета с чифт очила. Много от представителите на зодиака са върли колекционери на този аксесоар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com