Кои зодии си подхождат с Дева и кои никога няма да си паснат?

20855

Известни със своя перфекционизъм, стремеж към ред и контрол, родени самовлюбени прагматици, които не разкриват чувствата си, представителите на зодия Дева могат да изградят хармонични взаимоотношения само с определени зодии, докато с други разбирателството или поне мирното съвместно съществуване е мираж, дори да се положат целенасочени усилия в тази посока и да се работи за това. Кои са зодиите, с които Дева няма шанс и кои зодии си подхождат с Дева, тъй като притежават сходни или допълващи се черти на характера, ще разберете сега.

Кои зодии си подхождат с Дева?

Дева и Овен

В бизнеса, работейки заедно, Девата и Овенът могат да постигнат чудеса. Следването на дългосрочни цели при Девата перфектно се комбинира с пламенния нрав на Овена, който също не се отказва от набелязаните цели, с енергията и упоритостта му. И макар Овенът също да се стреми към доминиране, двете зодии съумяват да изградят хармонични отношения като партньори в работата и живота.

Какво прави уникални Девите с асцендент Скорпион – само те притежават това качество

Дева и Телец

Когато обсъждаме кои зодии си подхождат с Дева, може би именно Телците са най-близки като характер на Девите. Представителите и на двете зодии за практични, стъпили здраво на земята, обичащи лукса и стремящи се към него, неподвластни толкова на емоциите, колкото на разума. Тези сходства в характерите правят Телец един от най-подходящите спътници за Дева. Отношенията се развиват бавно между тях, но веднъж изградена, връзката им е завинаги в буквален смисъл. Половинка за цял живот.

Дева и Рак

Комбинацията е повече от подходяща и с много потенциал, тъй като характерите им си приличат по прагматизма и мирогледа. Взаимното уважение, поставянето и преследването на общи цели правят връзката им стабилна и хармонична.

Кои са най-известните личности от зодия Дева?

Дева и Дева

Идеална комбинация, перфектна хармония, Дева с Дева изграждат взаимоотношения от първия миг, на които могат да завидят двойки и партньори, влагали старание и усилия за създаване на подобна хармония цял живот. Чудесните взаимоотношения се усещат във всеки аспект от връзката – и в живота, и в работата, и в дома, и по отношение на бизнеса.

Дева и Везни

Двете части на едното цяло – така можем да определим хармонията и отношенията между представител на зодия Дева и представител на зодия Везни. Подредени, практични, разумни – те толкова си приличат, че не е необходимо да полагат усилия, за да се развива връзката между тях. Тя се случва някак естествено и безпроблемно, споровете водят с аргументи и без емоции, заедно стигат до най-правилното решение. Везните обожават факта, че Дева са подредени и прагматични, което отговаря изцяло на нуждите и характера им. Същото важи и за Девите.

5 характеристики на зодия ДЕВА, за които трябва да знаете

Кои зодии не си подхождат с Дева?

Дева и Близнаци

Земя и небе. Така можем да опишем разликите между тези две зодии. Докато Девата е прагматична и разумна, Близнаците са създадени за забавления, несериозното им отношение към сериозни теми изправя на нокти Девата. Опитите за съжителство или съвместна работа не си заслужават загубата на време и нерви, защото представителите на тези две зодии просто не са родени един за друг.

Дева и Стрелец

Стрелците витаят в облаците, докато Девите са здраво стъпили на земята, Стрелците са неподредени, докато за Девите редът е на първо място. Толкова са различни, че изграждането на каквито и да е взаимоотношения между тях е почти невъзможно, тъй като са осеяни със спорове и неразбирателство. Те не успяват да видят света през очите на другия, да приемат мирогледа му, доводите му, емоциите му. Усилията за поддържане на връзка или партньорски взаимоотношения просто не си заслужават.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Как да разберете дали сте зодия...
Кои зодии могат да извадят душата...
Мъж се направи на умрял, за да види...
Кои са най-лошите черти на зодия...
Овен - с коя зодия си подхожда най-много...
Топ 7 безполезни неща, които не...
4 неща, от които да се откажете...
Интересни факти за солта
С какво се пие уиски - ето как да...
Експерт: Ето защо батериите на...
7 начина за възстановяване на...
В планината през зимата тези 10...

Последни новини