Зодиите с най-силен коледен дух

7567

Има няколко зодии от Зодиака, които очакват с нетърпение коледните празници. Коледният дух е с тях още в началото на декември, първи са в закачването на коледните лампички, а опаковането на подаръци е тяхната сила.

Зодии със силен коледен дух

Везни

Везните се асоциират с баланса и хармонията. Обичат красотата и се наслаждават на коледните лампички и елхи. Те са безнадеждни романтици и за тях Коледа е най-прекрасният празник, изпълнен с любов и топлина. Камина и чаша вино винаги са в плюс.

По време на празничния сезон те ще гледат класически коледни филми, ще слушат коледни песни, ще украсяват домовете си. Везните са нерешителни и ще обмислят дълго какъв подарък да купят за всички или какво да облекат на коледно парти, за да се представят в най-добра светлина. Помогнете им, ако видите, че прекалено много се колебаят за всеки свой коледен избор.

4 зодии, обсебени от Коледа

Телец

Телците обичат коледните празници, защото е време за почивка, коледни филми и излежаване до късно. Те се връщат към детските игри и забавления с по-малките от семейството - правят снежен човек, снежни ангели, бият се със снежни топки и носят весели коледни пуловери.

Въпреки че много хора смятат, че празниците могат да бъдат особено стресиращи, трудолюбивите Телци смятат, че коледният сезон е единственото време от годината, когато могат да забавят темпото, да се отпуснат и да ядат колкото искат, докато всички около тях бързат в подготовки.

Рак

Раците са топли и грижовни хора, които обичат дома и семейството си. Те обожават празниците и не виждат причина да чакат последния момент, за да свършат всичко. Раците обичат да се грижат за тези, които обичат, така че ще направят всички коледни покупки преди края на ноември или най-късно началото на декември.

Обичат да украсяват, да слагат лампички, празнички салфетки по масата, тяхната елха ще бъде в светлини преди всички. Раците искат да прекарат празниците с любимите си хора и за тях това наистина е най-щастливото време от годината.

3 зодии, които няма да се чувстват на мястото си по време на празничните дни

Дева

Девата се свързва с чистотата, реда и перфектното изпълнение. Девата ще започне от рано подготовка за празниците само за да се увери, че декорациите в дома им са абсолютно перфектни. Девите обичат да украсяват домовете си със снежни човеци, празнични ароматни свещи и коледни лампички, които ще покажат празничния им дух. Ще покажат на съседите колко са добри в това. Въпреки че са перфекционисти, които няма да спрат, докато не се уверят, че всичко върви гладко всяка година, те също обичат да се сгушат под удобните одеяла и да релаксират, докато гледат коледни филми с любимите си хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Фън шуй съвети за бременни жени:...
Какво прави интериора по-евтин:...
Коя зодия може да намери игла в...
За кои зодии можем да кажем , че...
Храненето вечер - дали е правилно след...
ТВ предавания, които оставиха...
Как да излезем от задънената улица,...
Каква е причината да сънуваме...
Тези 3 зодии трябва да внимават...
Предстоящата седмица: Кои зодии...
2 неща, с които НИКОГА не трябва...
Тези зодии са най-тежките свекърви...

Последни новини