Показват експонати от най-касовите холивудски филми в София

17171
Показват експонати от най-касовите холивудски филми в София

Уникална по рода си изложба на холивудски експонати ще бъде открита на 15 март в The Mall.

В продължение на един месец (15 март - 15 април) посетителите на търговския център ще могат да се потопят в света на голямото кино. В специално помещение на партерен етаж и в коридорите на The Mall ще бъдат разположени над 70 експоната – впечатляващи фигури, костюми, декори, сторибордове и реквизит от касови продукции като Междузвездни войни, Властелинът на пръстените, Индиана Джоунс, Терминатор 2, Хрониките на Ридик, Александър, Мумията се завръща, Хрониките на Нарния, Пришълците, Робин Худ, Час пик 2, Батман, Железният човек и други.

Еволюция на звездите

Макар Китай и Боливуд да изпреварват по обем, качеството (е, не винаги) и най-големите кино звезди си остават в Холивуд. Лосанджелиския...

Гостите ще могат да се докоснат до истинските костюми и реквизити, използвани от Вин Дизел, Арнолд Шварценегер, Ръсел Кроу и други идоли на седмото изкуство.

Специално за откриването на 15 март, от 13 часа, ще дойдат и любими български звезди. Вратите са отворени за феновете всеки ден от 10 до 22 часа.

За да е изживяването още по-пълно и запомнящо се, в търговския център ще има специален кът с интерактивни игри, където посетителите ще отговарят на въпроси от филми и ще имат възможността да спечелят множество страхотни награди от магазините в мола.

 

Гага си е поставила за цел Оскар до 5 години

Близки до скандалната изпълнителка разкриха, че певицата иска да разшири полето на изявите си. И за такова вижда големия екран, съобщав...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт