Инициаторите на срещата със Слави я отложиха

3876
Инициаторите на срещата със Слави я отложиха
Снимка: Румен Скрински/Actualno.com

"Срещата със Слави Трифонов, организирана на 24 юни от 13:00 часа в зала „Люмиер“ – НДК се отлага". Това съобщиха самите организатори на събитието в сайта www.zaslavi.com.

"Причините са спекулации и интерпретации, появили се в медийното пространство, че ние като инициатори искаме и организираме създаването на политическа партия или движение тази събота – 24 юни. Това категорично не отговаря на истината", пишат инициаторите.

След загубен бас с репортер на Actualno.com: Слави Трифонов още не мисли да прави партия

Чух, че са се събрали някакви хора, които използват името ми. Така телевизионният водещ Слави Трифонов отговори на въпрос на репортера ...

"Целта на тази среща беше само и единствено всички граждани, недоволни от системата, да обсъдят със Слави референдума, неговото бъдеще и промяната, която трябва да настъпи в България. Предлагаме на г-н Трифонов, както и на всички симпатизанти на идеята за промяна да се насрочи ден и час, който той сам да определи", става ясно още от текста на позицията, качен и във Facebook страницата на отложеното събитие.

"Петицията в подкрепа на референдума продължава и до момента са събрани над 190 000 онлайн подписа, както и близо 30 000 на хартия.

Ние няма да се откажем от исканията си за промяна на системата и по-добро бъдеще за България. За нас Слави Трифонов е отговорен човек, който следва пътя на истината и правдата, колкото и продължителен да е той", завършват инициаторите.

 

Вижте избрани моменти от двата концерта на Слави и "Ку-Ку бенд" (ВИДЕО)

Днес, 18 юни, предстои третият пореден концерт-спектакъл "Има такъв народ" на Слави Трифонов, "Ку-Ку бенд" и фолклорни и танцови формац...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com