3 000 евро премия за победа над чехите

3443
3 000 евро премия за победа над чехите

С бира загряха националите ни за квалификацията с Чехия, която ще се играе в една от бирените столици на света - Прага. Любо Пенев позволи на играчите да ударят по една бутилка след равенството с Дания, а в събота им даде и градска отпуска до вечерята. За сметка на това обаче в неделя националите тренираха два пъти. Бирата обаче отново се оказа лек за умората. Любо Пенев отпусна на играчите по още една бира с вечерята. Пенливата течност дойде от Йордан Минев. Защитникът се отчете пред съотборниците си за рождения си ден. Минев навърши 32 години. Брат му Веселин отърва почерпката в хотел "RIU Правец". Той бе принуден да напусне лагера за мачовете с Дания и Чехия заради наказание от ФИФА. Същото ще стори и Емил Гъргоров. Халфът отпадна от сметките на Любо Пенев за мача в Прага заради контузия. Д-р Бочев не успя да се справи с травмата, която го мъчеше още на сбора. Под въпрос остават Сърмов и Занев. За сметка на това на линия ще е Светослав Дяков, чието наказание за натрупани картони изтече.

Евентуална победа в Прага ще има и сериозно финансово измерение за играчите, предаде Стандарт нюз. Футболистите ще получат по 3000 евро, ако ударят чехите. Както е известно, БФС въведе извънредни премии за напечените мачове. 

Удържахме Дания, България остава непобедена!

България геройски удържа равенство 1:1 срещу Дания в третата си световна квалификация по пътя към Мондиала в Бразилия през 2014 година,...

Чехия пък се надъхва с Брус Уилис

Брус Уилис настрои чешките национали за бой над България във вторник. Играчите на Михал Билек използват кратката ваканция, която получиха, за да гледат последния хит на екшън звездата - "Looper: Убиец във времето". След стрелбата Чех и компания си отдъхнаха с кафе и топла вана. "Филмът няма как да е лош, след като Брус Уилис играе в него", обяви Тео Гибре-Селасие. Десният бек се разори, след като черпи под път и над път за първия си гол в националния отбор. "Хубаво е да вкараш, но проблемът ми е, че не знам как да се радвам след гол. Явно трябва да потренирам, за да мога и аз като Марио Балотели да вляза в играта на ФИФА", обяви чехът с етиопски корени.

И той като датчаните смята, че националите ни са анонимници. "Българите са добър отбор. Имат опасна атака, но не знам нито един от тях. Като някой ти каже България, веднага се сещаш за Бербатов. Той обаче от доста време не е национал", каза още защитникът. "Този мач е изключително важен и за двата отбора. Българите са притиснати да играят само за победа. Ако ги бием, ще ги вкараме в голяма беля, защото домакинските им мачове минаха. Досега нещата в групата се движат в наша полза и трябва да продължат така", каза още любимецът на феновете и журналистите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com