Черно море плаши Ботев след хикса с ЦСКА

6852
Черно море плаши Ботев след хикса с ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Черно море ще гостува на Ботев в Пловдив в мач от 29-ия кръг на "А" група с амбицията да продължи серията си от три мача без загуба. След двете нулеви равенства срещу втория и третия в класирането Литекс и ЦСКА, настроението при "моряците" е приповдигнато и те ще се опитат да измъкнат нещо и от мача в Коматево. Единственият играч, на който треньорът Георги Иванов няма да може да разчита, е Даниел Георгиев. Той пропуска втори пореден мач заради наказание.

"Не трябва да бъдем наивни. Загубихме последните ни две гостувания в Пловдив точно заради наивност. Трябва да сме концентрирани през всяка една минута от мача. Като домакин Ботев играе много добре, а навън са друг отбор, не знам каква е причината", заяви помощник-треньорът на Черно море Емануил Луканов.

"Има приповдигнато настроение в отбора. Доказваме на всички, че въпреки всякакви промени, си оставаме един от най-неудобните отбори в "А" група", добави играчът на Черно море Стефан Станчев.

Очаква се Георги Иванов да заложи на същите титуляри, които направиха 0:0 с ЦСКА в последния мач на отбора. Нападателят Бакари, който изтърва дузпа срещу "армейците", е възстановен от контузията, която получи в края на двубоя и отново ще води атаката на тима.

Ботев приема Черно море в сряда, 27 март, от 15:00 ч.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ