Червенков: Дивиш е лидер с много качества

11864
Червенков: Дивиш е лидер с много качества

Бившият помощник-треньор на ЦСКА Ангел Червенков е бил наставник на новото попълнение на "армейците" Якуб Дивиш в Татран Прешов през 2012 г. Пред "Тема Спорт" той каза добри думи за новия вратар на "червените".

"Когато поех татран, Якуб бе един от основните футболисти. Мога да кажа само добри думи за него. Той е изключителен вратар, много сериозен и отговорен човек. ЦСКА направи един от най-добрите си трансфери с неговото привличане. Дивиш разполага с отлични физически данни, чете играта, има лидерски качества, а и командва защитата", заяви Червенков.

ЦСКА продава М'Боли в Турция за милион лева

Вратарят на ЦСКА Райс М'Боли до дни ще напусне българския клуб, съобщава "7 дни спорт". Стражът направи много силно впечатление по врем...

"Якуб знае английски, което би му било от полза в ЦСКА предвид многото чужденци, а и словашкият език не се различава много от българския, така че ще се адаптира бързо. Якуб е много интелигентно момче и се радвам, че е избрал клуб като ЦСКА. На „Армията“ може само да се радват, че той е тук. Въпросът е да се сработи по-бързо с отбора и да прояви качествата си, с които несъмнено разполага и които разкриваше в Татран. Мисля, че ще се справи и всички в ЦСКА ще са доволни“, допълни бившият треньор на Литекс.

За последно Ангел Червенков работи в Севастопол, но поради напрегната обстановка в Украйна и Крим напусна през лятото. До този момент той не е получил ново предложение за работа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ