Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Спряган за сигурен нов треньор на Левски отрече да се е разбрал със „сините“

15 май 2024, 12:15 часа • 1926 прочитания

Спряган за сигурен нов треньор на Левски отрече информациите, че вече се е разбрал с ръководството на „сините“ и ще поеме тима през следващата кампания. Става въпрос за наставника на КрумовградСтанислав Генчев.

Генчев трябва да замени Николай Костов

Както е известно, сегашният наставник на Левски Николай Костов ще си събере багажа след края на настоящия сезон. Шефовете на клуба усилено му търсят заместник като са се спрели на бившия халф на тима и треньор на Крумовград Станислав Генчев. Наскоро се появиха информации, че младият специалист вече се е разбрал с ръководството на „сините“ и ще застане начело на отбора след края на кампанията.

Станислав Генчев

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Хегемонията на Лудогорец, разделението в Левски и неяснотите в ЦСКА

„Не е вярно, че сме си стиснали ръцете“

Генчев говори пред колегите от „Спортал“ като категорично отрече информациите, че вече е постигнал договорка със „сините“ ръководители. Той намекна, че има разговори между двете страни, но те все още не са си „стиснали ръцете“.

"Информацията отново не отговаря на истината. Не е вярно, че сме стиснали ръцете и сме се разбрали“, обяви Генчев, който наскоро получи предложение от Крумовград за нов договор.

По-рано днес стана ясно, че млада звезда на Левски е отхвърлил поредно предложение за нов договор и "сините" се готвят да го продадат.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес