Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Левски договори бразилски ляв краен бранител

14 май 2024, 12:20 часа • 1377 прочитания

Ръководството на Левски е договорило първото си попълнение за летния трансферен прозорец. Бразилският ляв краен бранител Майкон ще акостира на "Герена". 24-годишният футболист се подвизава в четвъртодивизионния местен Нова Игуасу.

Кариерата на Майкон - новия ляв бек в Левски

Информацията я съобщават колегите от "Тема спорт", които припомнят, че играчът бе дал съгласие за сделката още през миналата седмица. От началото на 2024 година Майкон е записал 17 шампионатни мача, в които е отбелязал 1 гол, като повечето са в Шампионата Кариока, в който се е изправял срещу топ отбори като Флуминензе, Фламенго, Васко да Гама и Ботафого.

ОЩЕ: Лудогорец осъди хулигански прояви на фенове на ЦСКА и подкрепи предложение на Наско Сираков

ВАР-ът на Actualno

Помощник в Левски е забелязал Майкон

До момента през кариерата си Майкон е носил екипите още на Витория Еспирито Санто и Нова Венесия, които също са от долните нива на бразилския футбол. По-рано през годината помощник-треньорът Красимир Петров пътува до южноамериканската държава, за да наблюдава евентуални нови попълнения. Майкон тогава е попаднал в списъка му. Петров бе в компанията на мениджъра Джери Перейра, който помага усилено в селекцията на Левски през последните трансферни прозорци.

ОЩЕ: Наско Сираков провел среща с евентуалния нов треньор на Левски?

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес