ЦСКА продава М'Боли в Турция за милион лева

10611
ЦСКА продава М'Боли в Турция за милион лева

Вратарят на ЦСКА Райс М'Боли до дни ще напусне българския клуб, съобщава "7 дни спорт". Стражът направи много силно впечатление по време на световното първенство в Бразилия. Интересът към алжирския национал е голям, като преди няколко дни неговият мениджър разкри, че цели 8 отбора се борят за подписа му.

Според последните информации от "Армията" обаче М'Боли ще продължи кариерата си в Турция. Ръководството на клуба дори вече е подписало предварителен договор за продаването на вратаря на турския Трабзонспор.

Менди пропуска дербито с ЦСКА

Централният защитник на Литекс Джаксън Менди ще пропусне двубоя с ЦСКА от първия кръг в А група. Мачът е в неделя от 19:30 часа в Ловеч...

Както е известно, начело на тима от южната ни съседка е доскорошният селекционер на националния отбор на Алжир Вахид Халилходжич. Именно босненският специалист е настоял да бъде привлечен М'Боли.

Халилходжич познава отлично качествата на стража от съвместната им работа в националния отбор, която датира от 2011 година до отпадането на тима от световното първенство в Бразилия.

В началото на тази седмица вратарят ще замине за Турция, където на място да договори личните си условия. Ако трансферът стане факт, то в касата на клуба ще влязат около 1 милион лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят